Ontdek de koffieautomaten van Van Krieken Koffie

Een koffieautomaat op het werk is essentieel. Onze dagelijkse koffiemomenten zijn belangrijk. Koffie wordt in Nederland overal volop geschonken maar op het werk is het net zo belangrijk. Want wat is een dag zonder koffie? Wij verzorgen een koffieautomaat op het werk voor elke denkbare werkplek. 

Van Krieken Koffieservice levert koffie en ook alles op het gebied van koffie en de toebehoren. Een zeer groot assortiment van koffiemelanges en alles wat nog meer nodig is, is in onze webshop te vinden. Iedere dag willen wij uw werknemers kunnen verzekeren van de beste kwaliteit koffie. De jarenlange ervaring en opgebouwde kennis heeft ons geleerd om de beste koffie te selecteren afkomstig van alleen de beste koffiebranders die er zijn te vinden. In onze selectie vindt u een aantal verschillende merken, waaronder ook drie duurzame merken koffiebonen.

Onze visie

Koffie, thee en ook cacao zijn noodzaak in ons dagelijks leven geworden. Aan koffie en koffiespecialiteiten hechten we nu veel meer waarde dan jaren geleden het geval was. De kwaliteit van onze koffie die we drinken en de apparatuur die onze koffie malen zijn daarvoor van groot belang geworden. Goede koffie, thee en cacao zegt ook iets over de service van uw bedrijf of organisatie. Is de koffie op het werk niet lekker? Dan zal het bedrijf ook wel geen waarde hechten aan mij als werknemer... Zo dragen wij als koffie groothandel positief bij aan de relatie met uw werknemers. Koffie moet gewoon altijd goed smaken, basta!

Ons concept

Wij zijn een ambitieus familiebedrijf gevestigd in Brabant en we hebben een grote passie voor koffie, thee en cacao. Wij streven ernaar om de grootste en de beste koffieleverancier van Nederland te zijn. We stellen grote doelen. Wij onderscheiden ons van andere leveranciers aan door onze nuchtere mentaliteit en door een op wensen gerichte service. Maatwerk kunnen wij  iedereen leveren. Persoonlijk contact met onze relaties vinden we belangrijk en daar investeren we dan ook in. We helpen met het invullen van een eigen smaakvolle koffiebeleving door de juiste koffieautomaat op het werk te zetten.

Wij leveren een koffieautomaat op het werk als een ‘full-service’ koffieconcept, met koffieautomaten van topkwaliteit. We hebben in ons assortiment een brede selectie van betaalbare, superieure koffiemelanges en toebehoren. Toebehoren zoals melk- en suikersticks, thee, cacao, soepen en disposables. Een compleet aanbod van koffie.

Vandaag besteld, is morgen in huis

Koffie mag nooit op zijn, dat zou ontevreden werknemers opleveren en u zou er zelf ook niet blij van worden. Bestellen gaat daarom snel en gemakkelijk online. In onze webshop vindt u eigenlijk alles wat u nodig heeft. Ons complete assortiment vindt u daar. Bellen kan altijd, ons deskundig team met een liefde voor goede koffie, staat u graag te woord maar wij hebben ook een showroom. Bij ons geldt trouwens vaak: vandaag besteld, is morgen in huis!

Bakkie doen?

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.