+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Onze service is vanzelfsprekend

Welke koffieservice heb je nodig?

Capsules

Horeca

Koffietruck

Reparatie

Onze koffie service is vanzelfsprekend

Bij ons krijg je 24 maanden garantie, gratis koffieservice en (preventief) onderhoud op elke nieuwe koffieautomaat op het werk wanneer je ook alle benodigde ingrediënten bij ons afneemt. Dit geldt voor nieuwe en voor refurbished koffiemachines. Bestellingen bezorgen we op elk adres ongeacht de grootte en binnen 24 uur. Een minimale afname is er niet.

We verzoeken je wel om alleen onze ingrediënten in Van Krieken-koffieautomaten te gebruiken. Alleen dan kunnen we jou en je team goed functionerende apparatuur en een optimale smaak garanderen.

Onze helden staan voor je klaar

Fatale storingen aan koffieautomaten op het werk, lossen we (op werkdagen) binnen 24 uur op. Met dringende technische vragen of een technisch probleem, kun je gebruik maken van onze telefonische helpdesk via 0416 – 34 34 31. De telefonische helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 08.00 – 17.00 uur. Ook zijn we bereikbaar via e-mail: td@vankriekenkoffie.nl.

Altijd de beste kwaliteit

Van Krieken Koffie werkt uitsluitend met een eigen serviceteam, bestaande uit betrokken en gemotiveerde mensen die allen periodieke trainingen ondergaan en in het bezit zijn van trainingscertificaten.

Omdat we weten hoe belangrijk koffie is

Preventief onderhoud

Bij elke koffieautomaat op het werk en elk apparaat voor warme dranken of koud water plaatsen we een waterfilterset. Dit bevat een filterpatroon dat één keer per jaar moet worden vervangen. Voor een filterwisseling betalen onze klanten alleen de kosten van het nieuwe filterpatroon en geen voorrijkosten of arbeidsloon. Voorwaarde is dat je de ingrediënten voor in de machine bij Van Krieken Koffieservice afneemt.

Een waterfilter verlaagt de carbonaathardheid in leidingwater en voorkomt kalkafzetting in de machine. Daarnaast filtert het zware metaalionen zoals lood en koper, vertroebelingen, organische verontreiniging en andere geur- en smaakverstorende stoffen zoals chloorresten uit het water. Na het vervangen van dit waterfilter nemen wij het oude mee en recyclen deze volledig.

Snel weer genieten van koffie?

Niets is vervelender dan moeten wachten op dat ene kopje koffie. Daarom mag je verwachten van onze koffieservice dat we jouw probleem binnen 24 uur (op werkdagen) oplossen. Zo kunnen jij en je collega’s weer snel genieten van onze lekkere koffie. Wel zo fijn.

Wist je dat we naast onderhoud nog veel meer doen binnen koffie voor jouw bedrijf? Denk aan het leveren van de juiste koffie, machines en bijproducten. Daarmee levert Van Krieken Koffie een complete koffieservice. Voor elk bedrijf.