+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Onze service is vanzelfsprekend

Koffieproeverij voor bedrijven

Koffiekeuze-stress? Tijdens een koffieproeverij neemt onze adviseur je mee langs onze smaken. Bij van Krieken Koffie worden we nog blijer van het drinken van koffie dan erover praten

Een proefplaatsing van onze koffie of koffiemachines voor jouw bedrijf is een slimme keuze. Door onze koffieproeverij krijg je de kans om verschillende koffiesoorten uit te proberen voordat je een definitieve keuze maakt. Dit helpt je bij het maken van een weloverwogen keuze voor je bedrijf. 

Zijn er toch twijfels? Dan staat onze adviseur voor je klaar. 

Wat wil je proeven?

Capsules

Horeca

Koffietruck

Reparatie

Koffieproeverij met Van Krieken

Wij houden van een koffieproeverij, daarom organiseren we ze graag voor jouw bedrijf. Bij Van Krieken Koffie vind je een ruim assortiment met veel verschillende soorten koffie, koffiebonen en meerdere toebehoren. Dit laten we graag aan je zien én proeven tijdens de proefplaatsing. Alleen op deze manier komen we samen achter welke koffie je écht lekker vindt. Is dat Braziliaanse of toch Jamaicaanse koffie? Mild of juist een straf bakkie?

Naast de verschillende koffiemerken die je bij ons kunt proeven, kan je ook onze eigen gebrande koffie proberen.

Ook hierin hebben we voor ieder wat wils. Van decafé tot extra sterk. De perfecte koffie voor op kantoor bestel je bij Van Krieken Koffie. Onze koffiekenners staan voor je klaar en laten je graag ons aanbod aan je proeven. Niet met een verkoopargument, maar met een oprecht advies gebaseerd op onze passie voor koffie.

Koffie proeven is een beleving

Koffie, thee en cacao zijn onmisbare onderdelen van onze levensstijl geworden. Aan koffie en heerlijke specialiteiten op de werkplek wordt ook steeds meer waarde gehecht. De kwaliteit van de koffie en de apparatuur zijn daarbij van groot belang. Een goed kopje koffie, thee en cacao zegt iets over de service van een organisatie. Zo draagt koffie op een positieve manier bij aan een goede sfeer op de werkplek en aan de relatie met onze klanten.

Wij snappen als geen ander dat je koffie een echte beleving is. Ervaar zelf onze beleving van koffie en vraag een koffieproeverij aan.

Dit is onze koffieproeverij

Onze adviseurs nemen je mee in de wereld van koffie. Dit betekent dat we al onze smaken graag aan je willen voorstellen. Van decafé tot een sterke kop koffie. Vervolgens laten we zien welke machines horen bij de soort koffie naar keuze. We luisteren echt naar jullie wensen. Op basis hiervan geven wij advies op maat. Wil je meer weten over onze koffieproeverij? Neem gerust contact met ons op. De koffie staat klaar!

 

 

Koffieproeverij inplannen?

Wil jij de lekkerste koffie op het werk aanbieden, maar weet je niet welke? Dan heb jij een koffieproeverij nodig!  Benieuwd welk koffiemerk en/of smaak het beste bij jouw werkvloer past? Wij komen graag een keertje bij je langs!

Wil je koffie bestellen voor thuis om te proeven? Ook dat is uiteraard mogelijk! De vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Zodra jouw favoriete koffie in jouw winkelmandje zit, kan je ook de prijzen inclusief BTW inzien. Bestel jouw favoriet nu in onze webshop!

Vraag een koffieproeverij aan