+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Koffiemachine MKB

Koffiemachine MKB

Een koffiemachine voor het MKB? Van Krieken Koffie levert het! Zit je momenteel midden in je zoektocht naar de beste koffieautomaat voor jouw bedrijf, maar weet je niet goed wat er bij jou en je collega’s past? Dan zit je bij ons goed. Bij ons vind je een ruim aanbod aan koffieautomaten voor het MKB. Met de machines die wij aanbieden weet je één ding zeker: een heerlijk bakkie is het eindresultaat. Combineer dat eens met de lekkerste koffiebonen en iedereen geniet van onze koffie. Dat doen jouw collega’s, klanten en iedereen die op bezoek komt bij jouw bedrijf. En niet te vergeten: jij geniet ook van de koffie uit onze koffiemachine.

Welke koffiemachine past
bij het MKB?

Nu vraag jij je waarschijnlijk af welke koffiemachine in jouw zaak het best tot zijn recht komt. Dat ligt echt aan je eigen wensen. Volautomatische koffiemachines voor het MKB zijn erg populair. Met deze machines schotel je jouw collega’s of bezoek in een handomdraai een lekker bakje voor. Of dat nu een espresso, cappuccino of een latte macchiato moet zijn. Het grote voordeel van een volautomaat is natuurlijk de snelheid waarmee je koffie kunt zetten. Eén druk op de knop is voldoende. Zeker op drukke momenten is dit de ideale oplossing voor jouw zaak.

Ga je echt voor kwaliteit en smaak? En wil je je gasten laten zien dat je een ware barista bent? Dan is een pistonmachine een perfecte keuze. Met een piston koffiemachine heb je volledige controle over het bakje koffie wat je maakt. Je bepaalt namelijk zelf hoeveel gemalen koffiebonen je gebruikt en hoe sterk de koffie wordt. Voor deze machines heb je vaak iets minder ruimte nodig dan voor een volautomatische koffiemachine. Enige ervaring en kunde in het maken van een lekker bakje koffie is bij een pistonmachine wel een vereiste.

Daarom kies je voor Van Krieken Koffie

✅ Full-service koffieconcept mét eigen koffiebonen

✅ Brabantse gastvrijheid in een bakkie

✅ Koffieautomaten van topkwaliteit

✅ Persoonlijke en snelle service

De perfecte smaak

Bij Van Krieken, een ambachtelijke Brabantse koffiebrander, besteden we veel aandacht aan de perfecte koffieboon. We hebben onze eigen koffiebonen ontwikkeld met twee verschillende sterktes: sterk en medium roast. Wat deze bonen uniek maakt is dat ze zijn ontwikkeld met liefde voor koffie. Dit resulteert in een karakteristiek en heerlijk kopje koffie.

Complete koffieservice

Naast de kwaliteit van onze koffiebonen, bieden we ook een complete koffieservice voor onze klanten. Onze professionele koffiemachines zijn een investering, maar maken echt het verschil voor collega’s en klanten. Wij bieden 60 maanden garantie als onze standaard wanneer onze klanten alle benodigde ingrediënten bij ons bestellen. Onze producten zorgen ervoor dat de koffiemachine een lange levensduur heeft en we bieden ook onderhoudsservice en, indien nodig, reparaties. Wij houden ons aan eerlijke Brabantse principes.

Advies nodig?

Wil je dat we eens met je meekijken naar de beste koffiemachine voor jouw bedrijf? Of zoek je iets wat je niet op onze website kunt vinden? Laat het ons dan gerust weten. Onze klantenservice staat namelijk voor je klaar. Stuur een mailtje naar info@vankriekenkoffie.nl of bel ons op 0416-343431. Liever bij ons langskomen? Dan staat er natuurlijk een heerlijk bakkie voor je klaar. Laat je verrassen door Van Krieken Koffie.

Wist je dat je ook zelf kunt ervaren welk koffie en koffiemachine het beste is binnen het MKB? Vraag gerust een koffieproeverij aan en wij komen langs. We laten je graag kennismaken met al onze smaken.