+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Koffiemachine Kantine

Koffiemachine kantine

Als horecaondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is een goede koffiemachine in je kantine te hebben staan. Een heerlijk bakje koffie kan het verschil maken tussen een matige ervaring en een geweldige ervaring voor jouw gasten. Om ervoor te zorgen dat jouw gasten de beste koffie krijgen, heb je naast de beste koffiebonen ook de beste koffiemachine nodig in jouw kantine.

Welke koffiemachine voor de kantine?

Als je op zoek bent naar een koffiemachine voor jouw kantine, is het belangrijk om te overwegen wat jouw wensen zijn. Of dit nu voor de vereniging, school of onderwijsinstelling is. Elke koffiemachine speelt in op andere koffiebehoeften.

Volautomatische koffiemachines zijn populair omdat ze snel een verscheidenheid aan koffiesoorten kunnen serveren, zoals espresso, cappuccino of latte macchiato, met slechts één druk op de knop. Dit is handig tijdens drukke momenten.

Bij Van Krieken Koffie heb je onder andere de keuze uit:

 

Als kwaliteit en smaak voor jou echter prioriteit hebben, dan is een pistonmachine een goede keuze. Met deze machines heb je volledige controle over de hoeveelheid gemalen koffiebonen die je gebruikt en de sterkte van de koffie. Deze machines hebben vaak minder ruimte nodig dan volautomatische machines, maar vereisen wel enige ervaring en kunde in het maken van een lekker bakje koffie.

 

Daarom kies je voor Van Krieken Koffie

✅ Full-service koffieconcept mét eigen koffiebonen

✅ Brabantse gastvrijheid in een bakkie

✅ Koffieautomaten van topkwaliteit

✅ Persoonlijke en snelle service

Lekkere koffie uit de kantine

Bij Van Krieken, een ambachtelijke Brabantse koffiebrander, richten we ons op het creëren van de perfecte koffieboon. Onze eigen koffiebonen zijn ontwikkeld met twee verschillende sterktes: sterk en medium roast. Wat deze bonen uniek maakt is dat ze zijn ontwikkeld met liefde voor koffie, wat resulteert in een karakteristieke en heerlijke smaak.

Professionele koffieservice

Naast de kwaliteit van onze koffiebonen, bieden we ook een complete koffieservice voor onze klanten. Onze professionele koffiemachines voor de kantine zijn een investering, maar maken echt het verschil voor collega’s en klanten. Wij bieden 60 maanden garantie als onze standaard wanneer onze klanten alle benodigde ingrediënten bij ons bestellen. Onze producten zorgen ervoor dat de koffiemachine een lange levensduur heeft en we bieden ook onderhoudsservice en, indien nodig, reparaties. Wij houden ons aan eerlijke Brabantse principes.

Meer informatie?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste koffiemachine voor jouw kantine? Of zoek je iets wat je niet op onze website kunt vinden? Laat het ons weten. Onze klantenservice staat voor je klaar en kan je helpen via e-mail op info@vankriekenkoffie.nl  of telefonisch op 0416-343431. Wil je liever bij ons langskomen? Dan staat er natuurlijk een heerlijk bakkie koffie voor je klaar. Laat je verrassen door Van Krieken Koffie.

Wist je dat je ook zelf kunt ervaren welk koffie en koffiemachine het beste is binnen voor de kantine? Vraag gerust een koffieproeverij aan en wij komen langs. We laten je graag kennismaken met al onze smaken.