+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Koffieleverancier Breda

Koffie abonnement met machine

Bij Van Krieken Koffie bieden we een unieke service aan: een koffie abonnement met machine. Dit concept is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een zorgeloze koffievoorziening met de beste service. Heb je een Van Krieken Koffiemachine én neem je ook de koffiebonen bij ons af? Dan is onze koffieservice inbegrepen.

 

Hoe werkt het koffie abonnement met machine?

Ons koffie abonnement met machine is een totaalpakket waarbij je niet alleen een hoogwaardige koffiemachine krijgt, maar ook onze premium koffiebonen via onze webshop eenvoudig kunt bestellen. Dit betekent dat je altijd kunt genieten van verse, smaakvolle koffie. En werkt je koffiemachine niet of zou je graag iets in de instellingen willen aanpassen? Dan komen onze koffie experts graag bij je langs om de machine naar wens in te stellen.

 Kies de beste                                     Bestel koffiebonen                              De service
koffiemachine                                    van Van Krieken                             krijg je van ons       

De voordelen van een koffie abonnement

Met een koffie abonnement van Van Krieken Koffie ben je verzekerd van continuïteit en kwaliteit. Je hoeft niet meer na te denken over de aanschaf van bonen; alles wordt automatisch voor je geregeld. Daarnaast is de service en het onderhoud van de machine inbegrepen, wat betekent dat je altijd kunt rekenen op een perfect werkende koffiemachine.

 

Waarom kiezen voor Van Krieken Koffiebonen?

Onze koffiebonen zworden zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor een rijke en volle smaak. Door deze koffiebonen te combineren met onze koffiemachine, haal je het beste in elke kop koffie naar boven en bied je jouw medewerkers en gasten altijd een superieure koffie-ervaring.

Ontdek het gemak van een koffie abonnement met machine

Past onze formule ook bij jouw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om samen met jou de ideale koffieoplossing samen te stellen. Ervaar het gemak en de kwaliteit van ons koffie abonnement en verhoog de tevredenheid op kantoor. Bel of mail ons voor een afspraak en laat ons de perfecte koffie-ervaring voor jouw bedrijf creëren.