+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Onze visie

Visie

Visie op koffie – Van Krieken Koffie:

Koffie, thee en cacao zijn onmisbare onderdelen van onze lifestyle geworden. Aan koffie en koffiespecialiteiten op de werkplek wordt ook steeds meer waarde gehecht. De kwaliteit van de koffie en de apparatuur zijn daarbij van groot belang. Een goed kopje koffie, thee en cacao zegt iets over de service van een organisatie. Zo draagt koffie op een positieve manier bij aan een goede sfeer op de werkplek en aan de relatie met onze klanten.

Wij zijn een ambitieus familiebedrijf met een passie voor koffie, thee, cacao en service. Wij willen de grootste en beste koffieleverancier van Brabant zijn. Wij onderscheiden ons door een no nonsens mentaliteit en een op uw behoefte gerichte service. Wij investeren in persoonlijk contact met onze professionele gebruikers en helpen hen met het invullen van hun eigen koffie beleving.

Ons concept:

Wij leveren een ‘full-service’ koffieconcept met de koffieautomaten van topkwaliteit in alle types en variëteiten. Een brede selectie van betaalbare, superieure en heerlijke koffiemelanges en toebehoren (o.a. melk- en suikersticks, thee, cacao, soepen, disposables) maken ons assortiment verrassend compleet. De bijbehorende technische ondersteuning reflecteert onze focus op service. Wij stellen onze relaties in staat om eenvoudig en snel klanten, gasten en medewerkers te voorzien van een heerlijk kopje koffie, cappuccino, chocolade, soep of een andere warme drank van hoge en constante kwaliteit.

Onze werkwijze:

Korte lijnen, persoonlijk contact en snelle, efficiënte en unieke service kenmerken onze manier van werken. Bij afname van onze ingrediënten bieden wij technische ondersteuning op onze nieuwe en refurbished koffiemachines. Onze bestellingen worden thuisbezorgd op ieder gewenst adres, ongeacht de grootte ervan en binnen 24 uur. Hiermee worden onze relaties maximaal ontzorgt.

Koffieservice