+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Freshbrew koffiemachine

Freshbrew koffiemachine

Ben je op zoek naar een fresh brew koffiemachine voor jouw bedrijf? Dan heeft Van Krieken Koffie de ideale oplossing voor jou! Onze fresh brew koffiemachines zijn speciaal ontworpen om jou en je collega’s elke dag opnieuw te voorzien van de allerlekkerste verse koffie-ervaring.

Met onze hoogwaardige koffiemachines geniet je van heerlijke koffie die altijd vers gezet wordt. Of je nu een groot bedrijf hebt of een MKB, onze koffiemachines zijn gemakkelijk te gebruiken en perfect voor elke werkomgeving. Wij staan bekend om onze snelle service en persoonlijke aanpak, zodat je altijd kunt rekenen op een perfecte kop koffie.

Fresh brew koffie

Niets is zo heerlijk als de geur van vers gezette koffie. Het creëert een gevoel van gezelligheid en comfort en is een ware traktatie voor de zintuigen. Bij Van Krieken Koffie kun je genieten van de ultieme koffie-ervaring met onze fresh brew koffie. Onze koffie wordt vers gezet en bij jou thuis geleverd, zodat je altijd kunt genieten van de beste kwaliteit koffie. Probeer het vandaag nog en ontdek waarom onze fresh brew koffie de perfecte keuze is voor iedere koffieliefhebber.

 

Fresh brew koffiemachine voor bedrijven

Altijd heerlijke koffie uit een freshbrew koffieautomaat, geleverd door Van Krieken Koffie. Dat moet je hebben op kantoor of thuis! Wist je dat we ook koffie en toebehoren los aanbieden. Twijfel je of een fresh brew koffiemachine geschikt is voor jouw situatie? Vraag een koffieproeverij aan. Dan proef je direct de verschillende soorten koffie. Twijfel je over een fresh brew koffiemachine? Dan is een proefplaatsing ideaal voor je.

 

Soorten machines voor fresh brew koffie

Bij Van Krieken Koffie vind je diverse soorten fresh brew machines die wij snel kunnen plaatsen voor jouw bedrijf. Bij Van Krieken Koffie geloven we dat elk bedrijf de passie voor koffie verdient. Wij zijn trots op onze Brabantse roots en bieden je altijd de beste service. Zo heeft de keuze uit onderstaande fresh brew koffiemachines.

Fresh brew koffiemachine

Freshbrew koffiemachine bestellen?

Wil jij meer weten over onze fresh brew koffiemachines? Onze ervaren koffiekenners helpen je graag verder. Je kunt ook onze koffie uitproberen in jouw eigen bedrijf of bij je thuis. Voor vrijblijvend advies bel je ons op 0416 – 34 34 31 of mail je naar verkoop@vankriekenkoffie.nl.