+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Koffiemachine horeca

Koffiemachine horeca

Op zoek naar een professionele koffiemachine voor jouw horecabedrijf? Als horecaondernemer weet jij als geen ander dat jouw gasten blij worden van een lekker bakje koffie. En daarvoor heb je naast de beste koffiebonen natuurlijk ook een goede koffiemachine voor nodig. Bij Van Krieken Koffie vind je een ruim aanbod aan koffieautomaten voor de horeca. Met de machines die wij aanbieden weet je één ding zeker: een heerlijk bakkie is het eindresultaat.

Volautomatische koffiemachine of pistonmachine?

Nu vraag je je waarschijnlijk af welke koffiemachine in jouw zaak het best tot zijn recht komt. Dat ligt echt aan je eigen wensen. Volautomatische koffiemachines voor de horeca zijn erg populair. Met deze machines schotel je je gasten in een handomdraai een lekker bakje voor. Of dat nu een espresso, cappuccino of een latte macchiato moet zijn. Het grote voordeel van een volautomaat is natuurlijk de snelheid waarmee je koffie kunt zetten. Eén druk op de knop is voldoende. Zeker op drukke momenten is dit de ideale oplossing voor jouw zaak.

Ga je echt voor kwaliteit en smaak? En wil je je gasten laten zien dat je een ware barista bent? Dan is een pistonmachine een perfecte keuze. Met een piston koffiemachine heb je volledige controle over het bakje koffie wat je maakt. Je bepaalt namelijk zelf hoeveel gemalen koffiebonen je gebruikt en hoe sterk de koffie wordt. Voor deze machines heb je vaak iets minder ruimte nodig dan voor een volautomatische koffiemachine. Enige ervaring en kunde in het maken van een lekker bakje koffie is bij een pistonmachine wel een vereiste.

Daarom kies je voor Van Krieken Koffie

✅ Full-service koffieconcept mét eigen koffiebonen

✅ Brabantse gastvrijheid in een bakkie

✅ Koffieautomaten van topkwaliteit

✅ Persoonlijke en snelle service

Gebruik de juiste koffiebonen

Als ambachtelijke Brabantse koffiebrander besteden we bij Van Krieken natuurlijk ook veel aandacht aan de perfecte koffieboon. Zo hebben wij onze eigen koffiebonen ontwikkeld in twee verschillende sterktes. Sterk en medium roast. Wat deze bonen zo bijzonder maakt? Wij hebben deze koffiebonen ontwikkeld vanuit onze liefde voor koffie. Geen slappe hap, maar een heerlijk karakteristiek kopje koffie. Dat proef je, elke slok weer.  

 

Service zoals het hoort

Een behoorlijke investering, zo’n professionele koffiemachine voor de horeca. Maar vergis je niet, je maakt hiermee echt het verschil voor je gasten. Bij Van Krieken weten we hoe belangrijk een koffiemachine is en voor onze klanten bieden wij dan ook de beste service. 60 maanden garantie is onze standaard, wanneer je alle benodigde ingrediënten bij ons besteld. Met onze producten weten we namelijk zeker dat jouw koffiemachine een lange levensduur heeft. Daarnaast profiteer je ook van onze onderhoudsservice en, mocht het nodig zijn, reparaties. Geen loze praatjes, maar Brabantse eerlijkheid.

 

Advies voor jouw horeca koffiemachine

Wil je dat we eens met je meekijken naar de beste koffiemachine voor jouw horecazaak? Of zoek je iets wat je niet op onze website kunt vinden? Laat het ons dan gerust weten. Onze klantenservice staat namelijk voor je klaar. Stuur een mailtje naar info@vankriekenkoffie.nl of bel ons op 0416-343431. Liever bij ons langskomen? Dan staat er natuurlijk een heerlijk bakkie voor je klaar. Laat je verrassen door Van Krieken Koffie.