+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Gebrand op jouw beleving

Genieten van onze koffie voor bedrijven

Bij ons kun je koffie bestellen waar het hele bedrijf gek op is. Van verschillende merken, uit verschillende landen. Onze favoriet? Van Krieken Koffie uit onze eigen koffiebranderij natuurlijk. Dus of je nu graag een straf bakkie drinkt of een zachte melange, bij ons vind je een koffie die bij jou en je medewerkers past.

Naast een goede smaak vinden wij duurzaamheid en verantwoord ondernemen erg belangrijk. Daarom leveren we producten met het Fair Trade-, Max Havelaar- en/of Rainforest Alliance-certificaat. Hiermee weet je zeker dat er voor de koffiebonen een eerlijke prijs is betaald.

Ons koffieassortiment

Filter Koffie
  • Koffiebonen
  • Instant Koffie
  • Capsules
  • Fresh brew

Koffie van Van Krieken

Wij hebben een ruim assortiment met veel verschillende soorten koffie, koffiebonen en meerdere toebehoren die bedrijven vaak nodig hebben om hun koffiecorner compleet te maken. Bestel de koffie die het beste aansluit bij jouw smaakpalet. Van mild tot sterk en van Braziliaanse tot Javaanse koffie; voor ieder palet is er een smaak die goed zal bevallen. Naast de verschillende koffiemerken die je bij ons kunt bestellen, kan je ook onze eigen gebrande koffie bestellen.

Ook hierin hebben we voor ieder wat wils. Van decaf tot extra sterk. De perfecte koffie voor op kantoor bestel je bij Van Krieken Koffie. Hulp nodig bij het maken van je keuze? Onze koffiekenners staan voor je klaar. Niet met een verkooppraatje, maar met een écht advies dat voortkomt uit onze passie voor koffie. 

service waar je op kunt vertrouwen

Als Brabants familiebedrijf bouwen we graag een band op met onze klanten. Als we weten wat het beste bij jouw bedrijf past dan kunnen we een advies op maat geven. Of het nu om het type koffiemachine of om het soort koffiebonen gaat.

Koffiekeuzestress? Tijdens een koffieproeverij neemt onze adviseur je mee langs onze smaken. Want van het drinken van koffie worden we bij van Krieken Koffie nog blijer dan van erover praten.

Ontdek onze koffie

De smaak van je koffiebonen komt het beste tot zijn recht als je een koffiemachine van Van Krieken Koffie gebruikt. Je weet dan zeker dat je een goede kop koffie kunt aanbieden. Daarnaast vinden wij service erg belangrijk. Als echt Brabants familiebedrijf bouwen graag een band op met onze klanten. Op deze manier weten we wat het beste bij jouw bedrijf past en kunnen we altijd een advies op maat geven. Of het nu om het type koffiemachine of om de koffiebonen gaat.

De lekkerste versie koffiebonen bestellen doe je bij Van Krieken Koffie. Wij weten wat smaak is en helpen je daarom graag bij het vinden van de juiste blend voor jouw kantoor. Kunnen wij je helpen bij jouw keuze? Onze koffiekenners staan graag voor je klaar!

Service met een gouden randje

Goede service is voor Van Krieken Koffie erg belangrijk. Daarom krijg je bij ons altijd 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op jouw nieuwe koffieautomaat wanneer je alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Op deze manier kunnen wij goed functionerende apparatuur en een optimale smaakbeleving van jouw dagelijkse bakje(s) koffie garanderen.

Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor je op.

Koffie bestellen?

Wil jij de lekkerste koffie op kantoor aanbieden? Dan moet je zeker de koffie bestellen van Van Krieken Koffie. Benieuwd welk koffiemerk en/of smaak het beste bij jouw werkvloer past? Wij komen graag een keertje bij je langs!

Wil je koffie bestellen voor thuis? Ook dat is uiteraard mogelijk! De vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Zodra jouw favoriete koffie in jouw winkelmandje zit, kan je ook de prijzen inclusief BTW inzien. Bestel jouw favoriet nu in onze webshop!

Goede koffie
zorgt voor een goede sfeer.

Een heerlijke bak koffie die je altijd een warm en huiselijk gevoel geeft, ook als je op kantoor bent. Dat is wat je van een koffieapparaat voor bedrijven van Van Krieken Koffie kunt verwachten. Geen bakkie slootwater dat je vlug naar binnen giet, maar een kop kwaliteit. Kennis maken met onze koffie? Wij brengen graag een stukje Brabantse gezelligheid naar jouw bedrijf tijdens een koffieproeverij.