+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Capsules koffiemachine

Capsules koffiemachine

Op zoek naar een koffiemachine die een hoge kwaliteit koffie biedt en gebruiksvriendelijk is? Wellicht is een capsule koffiemachine een perfecte keuze voor jouw bedrijf. Het is een populaire keuze voor in huis, maar het kan ook een ideale uitkomst bieden op het werk. 

Met onze hoogwaardige koffiemachines geniet je van heerlijke koffie die altijd vers gezet wordt. Of je nu een groot bedrijf hebt of een MKB, onze koffiemachines zijn gemakkelijk te gebruiken en perfect voor elke werkomgeving. Wij staan bekend om onze snelle service en persoonlijke aanpak, zodat je altijd kunt rekenen op een perfecte kop koffie.

Wil je meer weten over het laten plaatsen van een capsule koffiemachine op kantoor of in jouw horecazaak? Neem gerust contact met ons op en we nemen je graag mee in onze passie. Extra lekkere koffie!

Koffiemachine capsules kopen

Bij Van Krieken Koffie kan je verschillende koffiemachines kopen, waaronder eentje die gebruikt maakt van koffiecapsules. Deze manier van koffie zetten is ontstaan in de jaren ‘70 van de vorige eeuw. Het bekendste voorbeeld is die van Nespresso. Tegenwoordig heb je hierin meer keuze. Hierdoor is een capsule koffiemachine niet meer weg te denken uit vele huishoudens of kantoren. Vraag onze specialisten voor meer informatie.

 

Capsules koffie machine voordelen

De bekendste voordelen van een capsules koffiemachine en waardoor het ook zo bekend is geworden zijn: toch de snelheid, gemak en eenvoud waarmee jij een kopje koffie kunt zetten.

Naast deze positieve eigenschappen bezit een capsule koffiemachine nog meer fijne voordelen. Zo is de kwaliteit van capsule koffiemachines vaak erg hoog, zelfs vergelijkbaar met dat van een barista. Doordat alle capsules individueel worden verpakt en gebruikt, wordt de koffie niet blootgesteld aan vochtigheid, lucht, zuurstof of andere factoren.

Ook wordt de hoeveelheid water en de capsule perfect afgesteld, zodat de kwaliteit altijd hetzelfde is. Daarnaast vereist een capsule koffiemachine niet zoveel onderhoud en kan het dus een kostenefficiënte aanschaf zijn voor jouw bedrijf. 

Mocht je benieuwd zijn naar de eigenschappen en voordelen van andere koffiemachines, van Krieken heeft in haar assortiment onder andere ook instantkoffie machines, en fresh brew koffie machines.

Capsules koffiemachine

Koffiemachine advies en service

Ben je op zoek naar een nieuwe koffiemachine voor je bedrijf maar twijfel je of een capsule koffiemachine de beste keuze is voor jouw situatie? Of ben je benieuwd naar alle andere mogelijkheden? Wij komen graag bij je langs voor een oriënterend gesprek om je hierover te adviseren onder het genot van een kop koffie. 

Koffie is onze passie en je kunt alle vragen die je hebt over koffie bij Van Krieken kwijt. Dankzij ons ‘full-service’ koffieconcept ontzorgen wij je volledig op het gebied van koffie en koffiemachines.

Bestellingen worden op elk adres geleverd zonder minimale afname en binnen 24 uur. Ook fatale storingen aan koffieautomaten op het werk, lossen we, op werkdagen, binnen 24 uur op en je kunt bellen of mailen naar onze telefonische helpdesk bij technische problemen of vragen.