+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Vriesdroog koffiemachine

Vriesdroog koffiemachine

Op zoek naar een koffiemachine die flexibel in gebruik is en weinig onderhoud vereist? Wellicht is een vriesdroog koffiemachine een perfecte keuze voor jouw bedrijf. Een vriesdroog koffiemachine is een automaat die snel een kop koffie voor je kunt zetten. Met onze hoogwaardige koffiemachines geniet je van heerlijke koffie die altijd vers gezet wordt. Of je nu een groot bedrijf hebt of een MKB, onze koffiemachines zijn gemakkelijk te gebruiken en perfect voor elke werkomgeving. Wij staan bekend om onze snelle service en persoonlijke aanpak, zodat je altijd kunt rekenen op een perfecte kop koffie.

Benieuwd naar de vriesdroog koffie machines in ons assortiment? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je hier graag meer over. Onder het genot van een bakkie natuurlijk.

Vriesdroog koffiemachine kopen

Wil je een vriesdroog koffiemachine kopen? Bekijk dan snel ons aanbod koffiemachines voor bedrijven. Wist je dat de naam vriesdroog koffiemachine komt van het productieproces van de koffie. Tijdens het productieproces wordt het water uit de koffie gehaald door het te bevriezen en onder vacuüm te drogen. Zo ontstaat koffiepoeder dat lang houdbaar is en eenvoudig kan worden bereid door het koffiepoeder te mengen met water. Dit noemen we vriesdroog koffie.

Het koffiepoeder wordt dus bewaard in de machine en bij een druk op de knop voor een kop koffie, wordt er heet water aan het poeder toegevoegd. In tegenstelling tot een koffiebonen machine of fresh brew machine, die doorgaans wat meer tijd nodig hebben voor een kop koffie, heb je op deze manier snel en gemakkelijk een kop koffie.

 

Voordelen van een vriesdroog koffie machine

Er wordt weleens gedacht dat vriesdroog koffie en instantkoffiehetzelfde is, maar dat klopt niet. Vriesdroog koffie bestaat uit losse koffiepoeder waar heet water aan wordt toegevoegd. Instantkoffie bestaat ook uit poeder, maar zit in een pod of capsule. Daardoor is het wat minder lang houdbaar, maar is de smaak over het algemeen consistenter en van hogere kwaliteit. Instantkoffie is meestal wel wat duurder. 

Het hebben van een vriesdroog koffiemachine geeft je vele voordelen. We zetten het voor je op een rij:

  • Weinig onderhoudskosten

Doordat vriesdroog koffie machines niet zoveel bewegende onderdelen hebben als andere koffiemachines, vereist een vriesdroog koffie machine minder onderhoud, wat resulteert in minder onderhoudskosten.

  • Goedkoper

Vriesdroog koffie is ook wat goedkoper dan andere soorten koffie. Dit komt doordat het eenvoudiger te bewaren is en een stuk minder bewerkelijk is dan bijvoorbeeld bonenkoffie.

  • Snelheid

Een vriesdroog koffie machine is bij uitstek geschikt in drukke omgevingen, waar je snel een kop koffe nodig hebt en waar je niet te veel onderhoud aan het apparaat wil uitvoeren.

Vriesdroog koffiemachine

Koffiemachine advies en service

Ben je op zoek naar een nieuwe koffiemachine voor jouw bedrijf, maar ben jij je nog aan het oriënteren? Of twijfel je of een vriesdroog koffiemachine bij jouw bedrijf past en ben je benieuwd naar de overige opties? Wij komen graag langs voor een oriënterend gesprek om passend advies te geven.

Van Krieken biedt een full-service koffieconcept en ons doel is om onze relaties zo veel mogelijk te ontzorgen. Zo krijg je bij ons 24 maanden garantie, gratis koffieservice en (preventief) onderhoud op elke nieuwe koffieautomaat op werk wanneer je ook alle benodigde ingrediënten bij ons afneemt.

Bestellingen worden op elk adres geleverd zonder minimale afname en binnen 24 uur. Ook fatale storingen aan koffieautomaten op het werk, lossen we, op werkdagen, binnen 24 uur op en je kunt bellen of mailen naar onze telefonische helpdesk bij technische problemen of vragen.