Bravilor Bonamat


Bravilor Bonamat

Wilt u een kwalitatief goede kop koffie aanbieden? Kies dan voor Bravilor Bonamat. Deze koffiemachines zijn gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en degelijk. En het belangrijkst, u krijgt gegarandeerd een heerlijke kop koffie. Bravilor Bonamat is een toonaangevende producent van professionele automaten voor warme dranken zoals koffie en thee. Bij Van Krieken Koffieservice hebben we verschillende koffiemachines van dit merk in het assortiment.

Espressomachine

Een goed bereide espresso is de perfecte basis voor elke koffiespecialiteit. Of u nu meer van cappuccino of koffie zwart houdt, elke kop koffie wordt met zorg bereid met een koffiemachine uit de serie Esprecious van Bravilor Bonamat. Deze espressomachines bereiden uw heerlijke kop koffie met versgemalen koffiebonen. De koffiemachines zijn volautomatisch en eenvoudig te bereiden. Door een snelle en constante bereiding hoeft u nooit lang te wachten op uw koffie. De espressomachines van Bravilor Bonamat zijn van de meest duurzame materialen gemaakt. De professionele grinder zorgt voor een perfecte maling en de unieke brewer voor optimale koffie-extractie. U kiest dus voor kwaliteit met een machine van Bravilor Bonamat.

Instantmachine

Gaat u voor snelheid en kwaliteit? Kies dan voor een instantmachine van Bravilor Bonamat uit de Bolero-serie. Deze machines hebben een eigentijds design en een professionele uitstraling door de toepassing van roestvrijstaal. Met slechts een druk op de knop krijgt u diverse warme dranken en heet water. Of u nu een paar koppen koffie per dag nodig heeft, of grote hoeveelheden. Een instantmachine uit de Bolero-serie biedt altijd een passende oplossing.

Onderhoud

Goede service vindt Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van Bravilor Bonamat? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling plaatsen.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.