Van Krieken Koffie is dé koffieleverancier van Tilburg en omstreken. Wij leveren alles wat met goede koffie te maken heeft, zodat jij elke dag weer kunt genieten van een heerlijk bakkie. Wij weten als geen ander dat koffie het ingrediënt is voor goede gesprekken en leuke verhalen. Bovendien gaat er niets boven de geur van een heerlijke verse kop koffie.

Van Krieken levert verse koffiebonen voor thuis of op kantoor

Verse koffiebonen maken een wereld van verschil. Ze zorgen voor die volle smaak waar je bij elke slok weer van geniet. Daarom hebben wij bij Van Krieken onze eigen koffiebonen op de markt gebracht. Deze koffiebonen zijn gebrand met veel liefde voor koffie en natuurlijk oog voor kwaliteit. Een goede kop koffie kan je dag namelijk een stukje beter maken!

Naast de bonen uit onze eigen koffiebranderij, bieden wij ook nog andere merken aan. Denk hierbij aan Kimbo, Java en Beyers. We leveren koffiebonen in verschillende sterktes en met verschillende smaken. Of je nu dus van een milde, zachte koffie houdt of van de smaakexplosie bij een stevige kop koffie, je vindt altijd een soort koffieboon die bij jou voorkeur past.

Probeer een machine uit

Daarom kies je voor Van Krieken Koffie

✅ Full-service koffieconcept mét eigen koffiebonen

✅ Brabantse gastvrijheid in een bakkie

✅ Koffieautomaten van topkwaliteit

✅ Persoonlijke en snelle service

 

Maak het verschil met een goede koffiemachine

Mocht je nu denken dat alleen de koffiebonen invloed hebben op de smaak van jouw bakje koffie, dan kunnen we je vertellen dat dat niet helemaal klopt. Een goede koffiemachine zal de smaak namelijk ten goede komen. 

Met koffiemachines kun je het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Een superdeluxe pistonmachine zoals ze die in je favoriete koffiebar gebruiken of een koffiemachine met melkopschuimer. Je vindt ze allemaal in onze webshop. Natuurlijk kun je ook voor de wat minder luxe machines gaan. Zeker wanneer je alleen behoefte hebt aan een gewone, maar smaakvolle kop koffie.

Van Krieken is dé koffieleverancier van regio Tilburg

Als koffieleverancier in de regio Tilburg zijn er al veel bedrijven bij ons aangesloten. Deze bedrijven bestellen koffiebonen, een koffiemachine of zelfs beide producten. Waar ze hoe dan ook van profiteren is de super service van Van Krieken Koffie. Als Brabants familiebedrijf hechten wij namelijk veel waarde aan de band met en tevredenheid van onze klanten.

Ontdek al onze producten in de webshop. Heb je vragen? Of wil je advies over koffiebonen of koffiemachines? Laat het ons dan weten. Je kunt je vraag per mail sturen naar info@vankriekenkoffie.nl of door ons te bellen op 0416-34 34 31.