+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Koffieautomaat Brabant

Koffieautomaat Brabant

Koffieautomaat brabant

Kiest u voor het plaatsen van een koffieautomaat ergens in Brabant, dan is de keuze voor 
een kwalitatief goede koffieautomaat essentieel. Van Krieken Koffieservice helpt u graag met het kiezen van de juiste machine voor uw werkplek of horecaplek. U zou het op het eerste gezicht niet zeggen of 
snel over het hoofd zien, maar een goede koffieautomaat op uw werkplek in Brabant is ook het visitekaartje van uw bedrijf. Schenkt u koffie die niet lekker is? ‘Dan zal de kwaliteit van uw producten of diensten ook wel 
niet goed zijn’. En daar gaan uw klanten.. En is uw koffie snel gezet en van goede kwaliteit? Dan heeft u het goed voor elkaar, heeft u oog voor een goede service en voor wat uw klant wil: en dat is in de watten gelegd worden. Onze missie is dan ook dat wij uw klanten, gasten en medewerkers van de beste apparatuur en koffie willen voorzien.

Een koffieautomaat plaatsen wij in Brabant, maar ook in de rest van Nederland leveren, 
onderhouden en plaatsen wij koffieautomaten. Van Krieken Koffieservice heeft verschillende soorten koffiemachines in het assortiment. Een koffieautomaat voor elke plek in Brabant. Onze deskundige medewerkers die er alles over weten, adviseren u met liefde over welke machine het beste bij u en uw bedrijf past. Wilt u kunnen kiezen in welke sterkte de koffie wordt gezet, en een keuze uit met of zonder cafeïne? En wilt u naast de koffie ook cappuccino, espresso, cacao of soep kunnen aanbieden? Dat kan allemaal. We hebben koffiemachines in allerlei variaties, mogelijkheden en stijlen.

Betrouwbaar


De afgelopen jaren hebben wij bij Van Krieken veel kennis en ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Inmiddels hebben we een grote klantenkring opgebouwd. Bedrijven en horeca die bouwen op onze koffiemachines, toebehoren en de service die wij 24 uur per dag leveren. We zijn erin geslaagd om een groot aantal producenten van koffieautomaten om ons heen te verzamelen en daar een duurzame relatie mee op te bouwen. Zij kennen onze klanten en de klantvraag inmiddels net zo goed als wij. Daarom stellen wij met zekerheid: er is een koffieautomaat voor iedereen in Brabant en daarbuiten. Bij ons kunt u terecht voor een heel breed assortiment aan volautomatische koffieapparatuur, espressomachines en fresh brew- en instant apparatuur. Op al deze apparatuur, nieuw en refurbished leveren wij bovendien 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud. Vraag hiervoor wel even naar de voorwaarden. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik vindt er minstens een keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt plaats door ons. Bij een storing komen onze servicemonteurs binnen 24 uur al in actie. Onze helpdesk is daarvoor altijd bereikbaar.

Op zoek naar een kwaliteits koffieautomaat in Brabant? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee over de meest passende oplossing voor uw situatie. Hier vindt u onze contactgegevens.