Als koffieleverancier in Breda en omstreken levert Van Krieken Koffie alles wat met jouw dagelijkse bakje koffie te maken heeft: van de beste koffiemachines tot de lekkerste koffiebonen. Met onze producten maak je die lekkere koffie van je favoriete koffiebar zelf in een handomdraai! 

Als echte koffieleverancier kunnen wij natuurlijk niet alleen bonen van andere merken verkopen. Daarom heb wij onze eigen bonen op de markt gebracht. In deze bonenmelange komt onze ervaring en ons oog voor kwaliteit samen tot de perfecte koffie.

Heerlijke verse koffiebonen op kantoor of thuis

De geur van verse koffiebonen in de ochtend, die typische geur waarmee je je dag begint. Is er iets beter dan dat? Als het aan ons ligt niet! Koffiebonen zijn razend populair de laatste jaren. Dat is ook niet zo gek. Met goede koffiebonen zet je de lekkerste koffie gewoon thuis of op het werk. 

Een koffieleverancier komt natuurlijk in aanraking met veel verschillende soorten bonen. Al deze kennis en ervaring hebben wij gebundeld tot de perfecte koffiebonen. We zijn lang bezig geweest met het ontwikkelen van onze eigen soort. Koffiebonen branden is niet voor niets een vakmanschap. Onze eigen bonen vindt u in de sterktes medium en sterk. Daarnaast leveren we natuurlijk ook bonen van andere merken als Kimbo, Java en Beyers.

Probeer een machine uit

Daarom kies je voor Van Krieken Koffie

✅ Full-service koffieconcept mét eigen koffiebonen

✅ Brabantse gastvrijheid in een bakkie

✅ Koffieautomaten van topkwaliteit

✅ Persoonlijke en snelle service

 

Een goede koffiemachine maakt het verschil

Er zijn behoorlijk wat mensen die denken dat enkel de koffiebonen invloed hebben op de smaak van een kopje koffie. Deze gedachte is niet juist. Een goede koffiemachine speelt namelijk ook een belangrijke rol. Als koffieleverancier leveren wij ook koffiemachines aan bedrijven in de regio Breda. 

Je hebt waarschijnlijk nog nooit een bedrijf gezien waar geen koffie wordt gedronken. Daarom is het hebben van een goede koffiemachine tegenwoordig ook op de werkvloer heel belangrijk. Met een lekker bakje koffie maak je net dat verschil bij je medewerkers én klanten. Er zijn alleen nog veel bedrijven die geen goede koffiemachine hebben staan. Dat vinden wij zonde! Daarom zijn we op een missie om bij elk bedrijf te zorgen voor goede koffie. 

Als je een koffieautomaat bij Van Krieken bestelt, kies je niet alleen voor goede koffie, maar ook voor uitstekende service. Je krijgt namelijk 60 maanden garantie en gratis reparatie en onderhoud aan je machine. Mits je natuurlijk de producten van Van Krieken gebruikt. Alleen dan kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

Van Krieken is de koffieleverancier van regio Breda

Bij veel bedrijven is Van Krieken inmiddels niet meer weg te denken. Jaarlijks leveren wij namelijk honderden kilo’s koffiebonen in de regio Breda. Onze kwaliteit en service maakt ons tot een betrouwbare koffieleverancier.

Bekijk ons aanbod van koffiebonen en koffiemachines rustig in de webshop. Kunnen wij je ergens bij helpen? Laat het dan vooral weten! Je kunt een mailtje sturen naar info@vankriekenkoffie.nl of bel ons op 0416-34 34 31.