+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Koffieleverancier Eindhoven

Koffieleverancier Eindhoven

Van Krieken Koffie is een gewaardeerde koffieleverancier in en om Eindhoven. Bij alles wat wij doen houden wij rekening met één ding: jij wilt genieten van een heerlijke kop koffie. Van de eerste slok, tot de laatste drup. In onze eigen koffiebranderij ontwikkelen wij daarom de beste koffiebonen. Daarnaast leveren we koffiemachines en toebehoren.

 

Thuis of op kantoor: het begint met de beste koffiebonen

Koffiebonen zijn er in ontzettend veel sterktes en smaken. Je zult dus altijd wel bij een boon uitkomen die bij je past. Toch misten wij nog iets in het aanbod van koffiebonen. Daarom besloten wij onze eigen soort te ontwikkelen. Een koffieboon waarbij je de liefde voor koffie proeft. Waar alle smaken samenkomen in een heerlijke smaakexplosie. De Van Krieken koffiebonen zijn verkrijgbaar in twee verschillende sterktes: Je bestelt ze eenvoudig in onze webshop.

Naast de boon uit onze eigen branderij, bieden we ook nog andere soorten aan. Mocht je een voorkeur hebben voor de bonen van bijvoorbeeld Kimbo, Java of Beyers, dan kunnen wij deze natuurlijk ook leveren. Van een krachtige espresso tot een milde, zachte kop koffie. Je zet de lekkerste koffie in een handomdraai met heerlijke verse bonen.

Probeer een machine uit

Daarom kies je voor Van Krieken Koffie

✅ Full-service koffieconcept mét eigen koffiebonen

✅ Brabantse gastvrijheid in een bakkie

✅ Koffieautomaten van topkwaliteit

✅ Persoonlijke en snelle service

 

Kies voor een goede koffiemachine

Je bent eruit. Je weet welke bonen voor jou het einde zijn. Nu nog een goede koffiemachine. Ook koffiemachines hebben namelijk invloed op de smaak van jou kopje koffie. Hiervoor hoef je echt geen mega uitgebreide machine te kopen, maar wel één waarbij de smaak van jouw koffie volledig tot uiting komt. We zouden geen volwaardige koffieleverancier zijn als we ook hier niet de juiste oplossing kunnen bieden. 

In onze webshop vind je een ruim aanbod van koffiemachines in allerlei soorten en maten. De luxe pistonmachines van het koffietentje in de stad zijn tegenwoordig ook razend populair op kantoren. Maar ook de wat meer standaard koffieautomaten zijn prima, wanneer je wat minder eisen hebt. 

 

Van Krieken is de koffieleverancier van regio Eindhoven

Bij veel bedrijven in Eindhoven is Van Krieken reeds koffieleverancier. We denken dat dit komt, omdat wij zelf een Brabantse mindset hebben. We houden van gezelligheid (en een goede kop koffie) en bouwen graag een band op met onze klanten. Daarnaast leveren wij natuurlijk de service die je van een goede koffieleverancier mag verwachten. Koop je een machine bij Van Krieken? Dan ontvang je 60 maanden garantie en natuurlijk onderhoud en reparatie.

Bekijk het aanbod van onze koffiebonen en koffiemachines gerust in onze webshop, waar je natuurlijk ook eenvoudig je bestelling plaatst. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor bedrijven? Laat het ons dan even weten! We kijken graag samen met jou naar een oplossing op maat. Stuur een mailtje naar info@vankriekenkoffie.nl of bel ons op 0416-34 34 31.