+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Koffiemachine Kantine

Koffiemachine autogarage

Op zoek naar de perfecte koffiemachine voor jouw autogarage? Bij Van Krieken Koffie vind je een breed scala aan koffiemachines die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van autogarages te voldoen. Of je nu een snelle shot cafeïne nodig hebt om je op gang te brengen in de vroege ochtend of een smaakvolle kop koffie wilt aanbieden aan je klanten, wij hebben de juiste oplossing voor je.

 

Snelheid en kwaliteit

Bij Van Krieken Koffie begrijpen we dat de tijd in een autogarage kostbaar is. Daarom bieden we koffiemachines die snel en efficiënt werken, zodat je niet lang hoeft te wachten op je kopje koffie. Onze machines zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals snelle opwarmtijden en gebruiksvriendelijke bedieningselementen, waardoor je moeiteloos kunt genieten van een heerlijke kop koffie.

Daarnaast zijn onze koffiemachines duurzaam en robuust gebouwd, zodat ze bestand zijn tegen de dagelijkse hectiek van een autogarage. 

Daarom kies je voor Van Krieken Koffie

✅ Full-service koffieconcept mét eigen koffiebonen

✅ Brabantse gastvrijheid in een bakkie

✅ Koffieautomaten van topkwaliteit

✅ Persoonlijke en snelle service

De lekkerste koffie vind je in jouw garage

Naast het brede assortiment van koffiemachines bieden we ook een ruime keuze aan koffiebonen en andere benodigdheden, zodat je altijd kunt genieten van de beste kwaliteit koffie. We begrijpen dat elke autogarage uniek is, daarom bieden we verschillende koffiemachine-opties die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en budget. Onze deskundige koffiedeskundigen staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

Meer informatie?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste koffiemachine? Of zoek je iets wat je niet op onze website kunt vinden? Laat het ons weten. Onze klantenservice staat voor je klaar en kan je helpen via e-mail op info@vankriekenkoffie.nl  of telefonisch op 0416-343431. Wil je liever bij ons langskomen? Dan staat er natuurlijk een heerlijk bakkie koffie voor je klaar. Laat je verrassen door Van Krieken Koffie.

Wist je dat je ook zelf kunt ervaren welk koffie en koffiemachine het beste is binnen voor jouw autogarage? Vraag gerust een koffieproeverij aan en wij komen langs. We laten je graag kennismaken met al onze smaken.