+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Koffieleverancier Den Bosch

Koffieleverancier Den Bosch

Van Krieken Koffieservice is leverancier van vending machines maar dat niet alleen: we zijn ook koffieleverancier in en nabij Den Bosch. Onze webshop op deze website laat allerlei verschillende melanges aan u zien die wij op voorraad hebben. We leveren koffiebonen van uiteenlopende smaak: mild tot sterk. Voor iedereen dus ook voor u hebben we daarmee een geschikte smaak in huis. Als koffieleverancier vlakbij Den Bosch zijn we ons eigen private label gaan ontwikkelen. Allemaal op basis van al onze opgedane ervaring. Van Krieken koffie heeft daarom ook ene plek in onze webshop. 

 

Een lekker bakkie koffie op je werk

We vinden wel dat de smaak van de koffie het beste uit de verf komt wanneer u ook een koffiemachine van Van Krieken Koffieservice gebruikt. Dan weet u zeker dat u een kwalitatief goede kop koffie kunt aanbieden aan uw gasten of personeel. Als koffieleverancier in Den Bosch en omstreken vinden wij het leveren van een goede service en nazorg ook erg belangrijk. We bieden daarom 60 maanden garantie aan plus een gratis servicedienst en onderhoud op uw nieuw aangeschafte koffieautomaat. Een voorwaarde is dan wel dat u alle benodigde ingrediënten voor uw automaat bij ons heeft afgenomen. We zijn dan trouwens wel koffieleverancier nabij Den Bosch, we leveren natuurlijk ook alle nodige toebehoren zoals bekers, deksels, melk, suiker en roerstaafjes. 

Probeer een machine uit

Daarom kies je voor Van Krieken Koffie

✅ Full-service koffieconcept mét eigen koffiebonen

✅ Brabantse gastvrijheid in een bakkie

✅ Koffieautomaten van topkwaliteit

✅ Persoonlijke en snelle service

 

Melanges

Een diversiteit aan koffiebonen is in ons assortiment te vinden en allerlei soorten koffie zijn in de webshop te bestellen. Houdt u liever van telefonisch bestellen dan kan dat uiteraard ook. Een bestelling kunt u het al de volgende dag in huis verwachten. We leveren koffie van de merken Beyers, Java en Kimbo. Bent u een drinker van een zachte melange? Liefhebber van een volle espresso of van een heerlijk stevige smaakexplosie? De juiste koffiebonen voor uw koffie-apparaat vindt u zeker in het brede assortiment van koffieleverancier Van Krieken uit Kaatsheuvel. Doordat we heldere smaakomschrijvingen bij de koffies hebben geplaatst weet u welke melange het beste bij u past. De prijzen van de verschillende koffies staan er ook duidelijk bij vermeld, zodat u weet waar u aan toe bent. 

We zijn niet alleen koffieleverancier voor bijvoorbeeld Den Bosch, maar ook leverancier van diverse soorten vending machines voor Den Bosch en omstreken. Dat betekent dat u ook automaten voor snoep, soep, snacks en espresso bij ons kunt aanschaffen.

Ga maar eens op onderzoek uit in onze webshop en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment aan koffie, thee, benodigdheden, accessoires en apparatuur. Gegarandeerd dat u vindt wat u zoekt.

Kunnen wij als koffieleverancier in Den Bosch of elders in het land iets voor u betekenen? We leveren diverse melanges en machines. Onze adviseurs geven graag telefonisch vrijblijvend advies of maken een afspraak met u in onze showroom.