Saeco koffiemachine


Saeco koffiemachine

Bij Saeco weten ze waar ze het over hebben als het gaat over espresso, cappuccino en latte macchiato. Er zijn vele voordelen op te noemen als het gaat over een Saeco koffiemachine. Zo streven ze naar het bereiken van de perfecte smaak en een ongekend niveau van gebruiksgemak.

Espressomachine

Wilt u verzekerd zijn van goede koffie? Ga dan voor een espressomachine van Saeco. Proef de versgemalen bonen terug in uw kopje koffie, en geniet van geurige aroma’s. Geniet van een onbeperkte veelzijdigheid, van espresso tot wiener melange. Met een espressomachine van Saeco kunt u iedereen de koffie van zijn/haar voorkeur serveren.

Koffieautomaten

Betrouwbare apparatuur is één van de basiselementen van ons succes. Wij zijn erin geslaagd een groot aantal producenten van koffieautomaten om ons heen te verzamelen, welke niet alleen betrouwbare koffieapparatuur maken maar ook een uiterst betrouwbare partner zijn. Wij geven de voorkeur aan langdurige duurzame relaties met onze partners. De menselijke factor speelt hierin een centrale rol. Wij hebben voor u een breed assortiment aan volautomatische (Bean to Cup) espresso koffieapparatuur, traditionele espresso halfautomaten (piston), alsmede fresh brew- en instant apparatuur. Maak hier uw keuze of vraag direct een offerte aan.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van Saeco? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.