Java koffiemachine


Java koffiemachines

Vers gebrande koffie, bezorgd aan huis. Met de beste zorgen omringd van het oogsten van de rode koffiebes tot het verbranden en verpakken. Een Java koffiemachine staat voor streven met passie naar het perfecte kopje koffie, elke dag opnieuw. De smaak staat hoog in het vaandel, en dat proef je!

Capsule machines

Creëer de Espresso met de perfecte crèmalaag. Combineer koffie- en melkcapsules en tover de lekkerste Cappuccino en Latte Macchiato tevoorschijn. Of geniet u liever van een warme chocoladedrank of thee? De Barista-experience bij je thuis was nog nooit zo toegankelijk! Warme dranken van koffiebarkwaliteit op kantoor, in conferentieruimten, B&B’s of gewoon lekker thuis. Dit allemaal met een capsule machine van Java.

Thermo pouch

De TH-serie biedt de mogelijkheid om op elke locatie, snel en eenvoudig heerlijke koffie te zetten in de speciale Bravilor Bonamat airpot of thermoscontainer. Hierdoor blijft het aroma zeer lang optimaal bewaard. De filterkoffie kan daarna op elke gewenste plaats en tijd geserveerd worden. Deze java koffiemachine maakt gebruik van pouches. Dankzij deze voorgedoseerde pouches met perfecte dosering geniet u steeds van optimale smaak. Een pouch is een voorgedoseerde filter met gemalen koffie, exact genoeg voor 1 thermos. Constante koffiekwaliteit is gegarandeerd. Bovendien heeft u uw verbruik perfect in de hand.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie een Java koffiemachine? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.