Etna koffiemachine


Etna koffiemachine

Elke dag genieten miljoenen mensen van een lekkere bak koffie uit een ETNA koffiemachine. Etna ontwikkelt en produceert koffiemachines van hoogwaardige kwaliteit met de beste onderdelen. Elke machine maakt het mogelijk om te genieten van een kopje koffie, of het nou instant is of bonen zijn. Een kopje koffie gaat veel verder dan alleen het drinken, het voegt een sociaal moment toe op de werkvloer. Een ETNA koffiemachine maakt dit moment helemaal compleet met de gebruiksvriendelijke werkwijze en strakke designs. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, wilt u een machine in een keukenkastje plaatsen? Geen probleem, met de compacte uitvoeringen is dit een fluitje van een cent.

Espressomachine

Koffie gemaakt van verse bonen. Dit is de meest verse vorm van koffie. Hiervoor biedt ETNA verschillende modellen met verschillende opties. De koffiebonen worden door de machine per kop gemalen waarna er onder hoge druk water doorheen wordt geperst. Een goede espresso kun je herkennen aan een laagje lichtbruine crèma.

Instant machine

Instantkoffie, in de volksmond beter bekend als oploskoffie, is een ideale methode om in zeer korte tijd prima koffie te zetten. En dat zonder restafval. Zo biedt ETNA instant machines aan die hiervoor geschikt zijn.

De ETNA instant machines staan voor snelheid en kwaliteit. Deze manier van koffie zetten is ideaal om in korte tijd koffie te zetten. Daarnaast bent u weinig tijd kwijt aan onderhoud vanwege het geringe restafval.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van ETNA? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. Ook kunt U bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.