Frisdrankautomaat


Frisdrankautomaat

Bij Van Krieken hebben we niet alleen koffiemachines. Ook het bekende frisdrankautomaat kunnen wij verstrekken. Een frisdrankautomaat met ook snacks daarin en een met daarin alleen frisdrank, in blikjes. Handig op de werkvloer of in de koffiecorner. Want er zijn momentjes waarop je snakt naar een warme kop koffie of thee maar ook momenten waarop je zin in iets fris hebt. Met een frisdrankautomaat in huis kunt u iedereen van zijn wensen voorzien. Bovendien kunt u uw gasten welkom heten met veel keuze aan drankjes, koud en warm als er een koffieautomaat bij staat.

De Vendor Royal heeft een gewicht van 500 kilo en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. De automaat is geschikt voor 660 of 804 blikjes, verdeeld over maximaal 9 selecties. Bijvullen hoeft dus maar zeer zelden en daar blijven de kosten voor het bijvullen ook laag bij. Dat vullen verzorgen wij overigens ook voor u als u dat wilt: we kunnen de voorraad bij u afleveren of direct in de machine aanvullen. We vullen aan met chips, repen, frisdrank (blikjes of flesjes) etc. 

Deze machine is er in verschillende uitvoeringen en uitstralingen. En bovendien zeer robuust en bestendig tegen vandalisme. De frisdrankautomaat is voorzien van een professioneel betaalsysteem op maat. 
Onder de Van Krieken machines vallen verschillende soorten machines waaronder de automaten voor snacks en frisdrank en de waterkoelers. Het is altijd handig om ons even te vragen naar de mogelijkheden die we hebben, omdat de machines op de website vaak ook nog in verschillende uitvoeringen worden aangeboden. Naast het feit dat u deze machines kunt kopen is er ook de optie om ze te huren. Bekijk ons Van Krieken machine assortiment maar eens.

Regelmatig hebben we bij ons in de showroom verschillende demo machines staan, die u uiteraard altijd bij ons kunt komen bezichtigen op afspraak. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Service
Wie bij Van Krieken een frisdrankautomaat of andere machine koopt, haalt gegarandeerd kwaliteit in huis. Wij verzekeren u van een minimaal onderhoud en een zeer lange levensduur. Dat komt door het gebruik van hoogwaardige elektronica en de best denkbare constructies. Buiten dit zijn de machines ook milieuvriendelijk opgesteld.

Goede service vinden wij erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe frisdrankautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur garanderen. Minimaal eens per jaar vindt de noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar bij problemen, is een telefoontje naar ons voldoende om het te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken voor u kan betekenen? Onze koffie-adviseur kan ook langskomen om advies te geven en te praten over de mogelijkheden. DIrect bestellen kan ook.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.