Waterkoelers 

Er zijn 8 producten

Waterkoeler

Bij steeds meer bedrijven zie je het tegenwoordig staan: een waterkoeler.

Heerlijk ter afwisseling van andere dranken, verfrissend en gezond!

Iedereen weet dat het belangrijk is om veel water te drinken. Er wordt zelfs aangeraden om anderhalf tot twee liter water per dag te drinken. Dit water wordt door het lichaam gebruikt om voedin...

Waterkoeler

Bij steeds meer bedrijven zie je het tegenwoordig staan: een waterkoeler.

Heerlijk ter afwisseling van andere dranken, verfrissend en gezond!

Iedereen weet dat het belangrijk is om veel water te drinken. Er wordt zelfs aangeraden om anderhalf tot twee liter water per dag te drinken. Dit water wordt door het lichaam gebruikt om voedingsstoffen te vervoeren en afvalstoffen af te voeren. Als je niet genoeg water drinkt op een dag wordt dit proces verstoord, wat negatieve gevolgen kan hebben voor de gezondheid. Met een waterkoeler op het werk worden medewerkers aangespoord om tijdens een dag genoeg te drinken. Ze tappen eenvoudig een beker fris water uit de koeler, en ook het vullen van een flesje is een klusje dat snel gedaan kan worden.

Een waterkoeler werkt ook kostenbesparend: een glas water is veel goedkoper dan koffie of frisdrank.

Voor ieder wat wils

Van Krieken Koffieservice levert verschillende modellen waterkoelers. Van een staand tot een tafelmodel, met een watertank of met een vaste wateraansluiting: er is altijd een model voor u. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over welke waterkoeler het beste bij uw wensen past.

Betrouwbaar

Bij Van Krieken Koffieservice werken wij alleen met betrouwbare leveranciers, waarmee wij door de jaren heen een goede relatie hebben opgebouwd. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment waterkoelers. Het bronwater dat wij leveren komt uit Nederlandse bron.

Service

Bij aanschaf van onze waterkoelers geldt ook de Van Krieken service: Als u de ingrediënten uitsluitend bij Van Krieken Koffieservice afneemt, is de service aan de waterkoeler gratis.

Bij de levering van uw waterkoeler met een vaste wateraansluiting is eenmalig een waterfilterset geplaatst. Dit waterfilter set bevat een filterpatroon, welke één keer per jaar moet worden vervangen. Voor een filterwisseling betaalt u geen voorrijkosten of arbeidsloon, u betaalt slechts voor het filterpatroon (= verbruiksartikel), mits de ingrediënten afname uitsluitend bij Van Krieken Koffieservice gebeurt. 

Een waterfilter verlaagt de carbonaat hardheid in het leidingwater en voorkomt daardoor kalkafzetting in de erachter geplaatste machine. Daarnaast worden zware metaalionen zoals lood en koper, vertroebelingen, organische verontreiniging en andere geur- en smaak-verstorende stoffen zoals chloorresten gefilterd.

Meer weten?

Wilt u een waterkoeler aanschaffen en bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

 

 

 

Minder
Meer
Showing 1 - 8 of 8 items
Akkoord

Deze website maakt gebruik van cookies