Waterkoelers


Waterkoeler kopen?

Bij steeds meer bedrijven zien we het tegenwoordig een waterkoeler staan.
Water is nou eenmaal verfrissend en gezond. Bovendien kiezen we steeds vaker voor water omdat gezond en verantwoord eten en drinken de trend is geworden. 

Iedereen weet dat het belangrijk is om voldoende water te drinken. De ideale hoeveelheid water die we moeten drinken is anderhalve liter tot twee liter water per dag. Dit water wordt door het lichaam gebruikt om onze voedingsstoffen te vervoeren en om de afvalstoffen af te voeren. Wanneer je niet genoeg water drinkt op een dag dan dreigt dit proces te worden verstoord. Dat kan negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid. Met een waterkoeler op de werkvloer worden uw medewerkers aangespoord om tijdens een werkdag voldoende te drinken. Iedereen die wil tapt eenvoudig een beker fris water uit de waterkoeler, en ook het vullen van een flesje is een fluitje van een cent dat snel gedaan kan worden.

Een waterkoeler werkt ook voor u nog eens kostenbesparend: een glas water is veel goedkoper dan wanneer er koffie of frisdrank wordt gedronken.

Waterkoelers
In allerlei vormen kunt u bij Van Krieken verschillende modellen waterkoeler kopen. Van een staand model op de grond tot een tafelmodel. Een waterkoeler met een watertank of een met een vaste wateraansluiting: er is altijd een model voor u in het assortiment te vinden dat weten we zeker. Onze deskundige medewerkers van ons team geven u graag advies over welke waterkoeler het beste bij uw wensen past. In onze showroom of online met een telefonische afspraak.

Bij Van Krieken Koffieservice werken we alleen met betrouwbare leveranciers die we al jaren kennen en waarmee we inmiddels een goede relatie hebben opgebouwd. U kunt bij ons uit een breed assortiment een waterkoeler kopen. Het bronwater dat wij leveren voor in de koelers komt uit Nederlandse bron.

Service
Overweegt u bij ons een waterkoeler te kopen?Bij aanschaf van onze waterkoelers geldt ook de welbekende Van Krieken service: als u de ingrediënten uitsluitend bij ons, bij Van Krieken Koffieservice afneemt, dan is de service aan de waterkoeler gratis.

Bij de levering van uw waterkoeler met een vaste wateraansluiting is eenmalig een waterfilterset geplaatst voor het drinken van dat water. Dit waterfilterset bevat een filterpatroon, en die dienst één keer per jaar te worden vervangen. Voor een filterwisseling betaalt u in dat geval geen voorrijkosten of arbeidsloon,nee u betaalt alleen voor de aaschaf van het filterpatroon (dit patroon is een verbruiksartikel). Voorwaarde is wel dat de ingrediënten uitsluitend bij Van Krieken Koffieservice worden afgenomen en niet ergens anders. Alleen dan krijgt u onze gratis servicedienst erbij.

Een waterfilter is nodig omdat het de carbonaathardheid in het leidingwater verlaagt. En het voorkomt daardoor kalkafzetting in de erachter geplaatste machine. Kalk is niet goed en dat kan steeds erger worden. Daarnaast worden met deze filter ook zware metaalionen zoals lood en koper, vertroebelingen, organische verontreiniging en andere geur- en smaakverstorende stoffen zoals chloorresten die in het leidingwater voorkomen gefilterd.

Wilt u een waterkoeler kopen? Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.