+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

5 Verfrissende drankjes op kantoor mét koffie

De zomer is aangebroken en de temperaturen stijgen. Terwijl de meeste mensen denken aan stranddagen en zonnebaden, zijn er nog steeds deadlines te halen en vergaderingen bij te wonen. Maar wie zegt dat je niet een beetje zomerse sfeer naar kantoor kunt brengen? Met onze koffie kun je verfrissende creaties maken die je de zomerse vibe laten voelen. Zelfs achter je bureau. Perfect voor elk moment van de werkdag, van de vroege ochtend tot de vrijdagmiddagborrel.

1. IJskoffie

Begin de ochtend met een verkoelende ijskoffie. Het is simpel: zet je favoriete koffie, laat het afkoelen en voeg ijsblokjes toe. Voor een zoetere variant kun je wat siroop of gecondenseerde melk toevoegen.

IJskoffie - Van Krieken Koffie
Espresso tonic - Van Krieken Koffie

2. Espresso-tonic

Een verrassende combinatie die zowel verfrissend als oppeppend is. Vul een glas met ijs, voeg tonic toe en giet er een shot espresso overheen. De bruisende tonic geeft een zomerse twist aan je gebruikelijke koffieshot.

3. Koffie-smoothie

Voor de lunchpauze is een koffie-smoothie een geweldige keuze. Meng je afgekoelde koffie met wat yoghurt, banaan, honing en ijsblokjes in een blender. Het resultaat is een romige, verfrissende smoothie die je de energie geeft om de middag door te komen.

Koffie smoothie - Van Krieken Koffie
Affagato - Van Krieken Koffie

4. Affogato

Trakteer jezelf en je collega’s in de namiddag op een affogato. Schep een bolletje vanille-ijs in een glas en giet er een hete espresso overheen. Het is de perfecte combinatie van zoet en sterk, en het geeft je net dat beetje extra energie voor de laatste uurtjes van de werkdag.

5. Koffie-cocktail voor de Vrijmibo

Vier het begin van het weekend met een verfrissende koffie-cocktail. Meng afgekoelde koffie met je favoriete likeur, voeg wat ijsblokjes toe en garneer met een schijfje citroen of sinaasappel. Het is de perfecte manier om de werkweek af te sluiten en het weekend te verwelkomen.

Koffie cocktail - Van Krieken Koffie

Of je nu op zoek bent naar een verfrissende start van de dag of een manier om de vrijdagmiddagborrel op te fleuren, deze zomerse koffiedrankjes zijn perfect voor elk moment op kantoor. Ze brengen niet alleen de zomerse sfeer naar je werkplek, maar zorgen ook voor de nodige energieboost. Dus waar wacht je nog op? Breng de zomer naar je kantoor met deze heerlijke koffiecreaties!