+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Klant aan het woord: eRocket geniet van heerlijke koffie

Bij Van Krieken Koffie zien we koffie als meer dan een warme oppepper, het is een moment. Koffie zorgt voor beleving en verbinding. Dat dragen we graag uit als Brabantse koffieleverancier. Toch genieten we er meer van als onze klanten ook tevreden zijn. Waar ze over tevreden zijn, lees je in het nieuwe rubriek: ‘Klant aan ‘t woord’. Deze keer: eRocket

Nieuwe koffiemachine én bonen voor eRocket

“Sinds eind 2023 zijn we te vinden in een nieuw pand in Breda. Het perfecte moment om weer even in te zoomen op zaken die niet goed werken. We kwamen al snel uit bij onze koffiemachine. Deze had al een tijdje een ongewenste gebruiksaanwijzing. Samen met het team hebben we gebrainstormd, met als conclusie: de koffiemachine is niet meer toekomstbestendig. Tijd voor een nieuwe!

We kwamen al snel uit bij Van Krieken Koffie omdat we een aantal keer van ze gehoord hadden in ons netwerk. Met alleen maar positieve verhalen. Tijd om dit zelf eens te gaan onderzoeken.”

We kwamen snel bij Van Krieken Koffie uit omdat we een aantal keer van ze gehoord hadden in ons netwerk

“We hadden een aantal eisen. Er wordt namelijk best veel koffie gedronken bij ons op kantoor en we willen onze klanten meer bieden dan alleen een americano. Cappuccino en chocolademelk zijn ook geliefd onder de collega’s én onze klanten.

Monique is bij ons langs geweest om alle opties en wensen te bespreken. Wat we fijn vonden is dat er heel erg werd meegedacht en niet direct werd gestuurd op het grootste of de duurste koffiemachine. Monique bekijkt echt op basis van gebruik welke machine bij ons past en heeft ons enkele opties laten zien. Mede dankzij deze service hebben we de perfecte keuze gemaakt.

De installatie ging heel soepel en snel. In het begin vonden we dat de temperatuur van de koffie iets te laag was. Na dit aangegeven te hebben kwam de monteur binnen één werkdag om de instellingen naar wens te zetten. Kortom: gewoon een super service en wij zijn zéér tevreden.”

Klant aan het woord. eRocket tevreden over Van Krieken Koffie-min