Sanremo koffiemachines zijn het product van een Italiaanse familie die al jaren deel uitmaakt van de koffiewereld. De overduidelijke familiecultuur is in het gehele bedrijf zichtbaar. Die mindset past perfect bij Van Krieken Koffie! Bovendien zijn Sanremo koffiemachines gebouwd voor echte koffieliefhebbers. Daarom zijn wij ook zo enthousiast over deze koffiemachines. Binnenkort een bakkie proeven?

Sanremo Café Racer

Een van onze favoriete Sanremo koffiemachine is de Sanremo Café Racer. Een motorframe doormidden, met een espressomachine er tussenin gebouwd. Eén brok degelijkheid! De Sanremo Café Racer is volledig customizable naar jouw wensen.

De machine heeft maximaal 1% afwijking op de volumetrics, 0,2 graden stabiel brew water, soft pre infusie, oneindige stoomcapaciteit, vers verwarmd heet water, verstelbaar lekblad, altijd inzicht in alle waardes.

Klinkt dit ingewikkeld? Dat is het helemaal niet. De Sanremo Café Racer is eenvoudig te bedienen. Zo bedien je de stoompijpen eenvoudig en snel met de handeltjes, kun je de temperatuur van de koppenwarmer instellen en is ook de lekbak in hoogte verstelbaar.

Probeer een Sanremo machine uit

Wij weten wat belangrijk is

Bij Van Krieken Koffie weten we hoe belangrijk een bakkie koffie kan zijn, zeker op het werk. Het is daarom van belang dat je het juiste apparaat uitkiest. Bij Van Krieken Koffie kan je verschillende koffiemachines voor bedrijven bestellen. Staat een Sanremo koffiemachine binnenkort bij jullie op kantoor te shinen?

Maar hoe weet je of je de juiste keuze maakt? Door het zelf te proeven! Wij bieden twee unieke buitenkansen om de juiste koffiemachine te kiezen.

  1. Een koffieproeverij.
    Samen met je collega’s proef je lekkere bakkies koffie, espresso, cappuccino en andere koffiesoorten. Zo oordeel je zelf wat jullie het lekkerst vinden.

  2. Een 2-weekse proefperiode.
    Een vrijblijvende plaatsing van de machine op jouw kantoor om te ontdekken of deze in de praktijk bij jullie past.

Sanremo koffiemachine bestellen

Heb je vragen over de werking van de Sanremo koffiemachines of wil je een vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 0416 – 34 34 31 of mail naar  verkoop@vankriekenkoffie.nl.