+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Nieuwe koffiemachine nodig? Neem de proef op de som!

Goede koffie op het werk dóet z’n werk. Als kickstart van de dag, tijdens vergaderingen of om je gasten een warm welkom te heten. Gelukkig is menig werkgever zich daarvan bewust en zoekt naar een mooie machine, passend bij zijn of haar bedrijf.

Hip design, maar hoe smaakt de koffie?

Maar of het nu om een volautomatische koffie- en espressomachine gaat of een fresh-brew apparaat, je moet wél een uitgave doen die het geld waard is. De brochureplaatjes zien er goed uit. Ook de machine glanst en ruikt naar nieuwigheid. Maar hoe is het gebruik en het verbruik? Het onderhoud? En wat vinden ze er op de afdeling inkoop van? Hoe praktisch is de machine als je ineens koffiekannen vol nodig hebt tijdens een meeting? Last but not least: kikker je op van dat kopje koffie?

Je hebt nogal wat afwegingen en keuzes te maken als je een koffiemachine voor je bedrijf wilt kiezen. Van Krieken Koffieservice licht je uiteraard uitgebreid voor, maar er gaat er niets boven de koffie proeven en de machine leren kennen. Op zicht, is dan de oplossing. Zonder verplichtingen. Kijken hoe het apparaat zich staande houdt in jouw bedrijf, op jouw aanrecht, in jouw kantine en ervaren hoe blij iedereen wordt van de geur, de smaak en het gemak van je proefmachine.

Kijken, proeven en ervaren. Een buitenkans!

Van Krieken Koffieservice biedt unieke buitenkansen om tot de juiste beslissing te komen:

  • Een koffieproeverij. Met je collega’s proef je koffie, espresso, cappuccino en andere koffiesoorten. Oordeel zelf.
  • Een 2-weekse proefperiode. Een vrijblijvende plaatsing van de machine op jouw kantoor om te ontdekken of deze in de praktijk past bij jouw specifieke wensen.

 

Neem geen risico, maar kom goed beslagen ten ijs. Kies je voor Van Krieken Koffieservice dan begint het zorgeloos koffiedrinken pas echt met de gratis technische service, als je ook de ingrediënten voor de koffie bij ons afneemt. Zonder ingewikkelde contracten. 

Want dik tevreden klanten, dat is waar we voor gaan.

Regel vandaag nog de koffieproeverij en/of proefplaatsing en ontdek of Van Krieken Koffieservice jouw ideale koffiepartij is.  Bel of mail naar 0416 – 34 34 31 of verkoop@vankriekenkoffie.nl.

Koffieservice