+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Alles wat je wilt weten over onze koffieservice

Bij Van Krieken Koffie begrijpen we hoe essentieel een goed kopje koffie is voor de werkdag. Onze koffieservice gaat dan ook verder dan alleen het leveren van koffie. Hier is alles wat je moet weten over wat wij bieden:

1. Vanzelfsprekende service

Bij Van Krieken Koffie staat de klant centraal. Wanneer je een nieuwe koffieautomaat bij ons aanschaft en ook alle benodigde ingrediënten bij ons afneemt, krijg je 24 maanden garantie, gratis koffieservice en (preventief) onderhoud. Dit geldt zowel voor nieuwe als voor refurbished koffiemachines. En het mooiste? We bezorgen bestellingen op elk adres, ongeacht de grootte, en dat binnen 24 uur. Er is geen minimale afname. Wel vragen we je om alleen onze ingrediënten in Van Krieken-koffieautomaten te gebruiken, zodat we de optimale smaak en goed functionerende apparatuur kunnen garanderen.

 

2. Onze helden staan voor je klaar

Mocht er onverhoopt een storing optreden in je koffieautomaat op het werk, dan lossen we dit (op werkdagen) binnen 24 uur op. Voor dringende technische vragen of problemen kun je terecht bij onze telefonische helpdesk, bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur. Daarnaast zijn we ook via e-mail bereikbaar. Ons serviceteam bestaat uit betrokken en gemotiveerde mensen die regelmatig trainingen ondergaan en in het bezit zijn van trainingscertificaten.

3. Preventief onderhoud en duurzaamheid

Bij elke koffieautomaat die we plaatsen, zit een waterfilterset. Dit filterpatroon moet jaarlijks worden vervangen. Dit waterfilter zorgt ervoor dat kalkafzetting in de machine wordt voorkomen en filtert daarnaast ook andere verontreinigingen uit het water. Wanneer het filter wordt vervangen, nemen we het oude filter mee en zorgen we voor volledige recycling.

verschillende soorten koffiebonen

Zelf de complete koffieservice ervaren?

Niets is vervelender dan moeten wachten op dat ene kopje koffie. Daarom zorgen we ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost. Naast onderhoud bieden we ook de juiste koffie, machines en bijproducten aan. Kortom, Van Krieken Koffie biedt een complete koffieservice voor elk bedrijf. Wil je meer weten of heb je specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!