+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Koffiezetapparaat voor een klein kantoor? 3 handige tips

Wil jij lekkere koffie op kantoor, maar weet je niet welk koffiezetapparaat het beste is en waar je op moet letten. Geen nood, Bij Van Krieken Koffie helpen we je graag verder. Zeker als je een koffiezetapparaat zoekt voor een klein kantoor. Deze mag niet te groot zijn en veel ruimte in beslag nemen. Tegelijkertijd mag het niet ten koste gaan van de kwaliteit van koffie.

Genoeg redenen om je 3 tips te geven, zodat jij het juiste koffiezetapparaat kiest voor een klein kantoor. Wil je liever toch persoonlijk advies ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten.

1. Welke koffie wensen zijn er?

Voordat je keuze valt op een koffiezetapparaat is het verstandig om in kaart te brengen welke wensen er zijn als het gaat om koffie. Welke koffiesoorten wil je dat de machine kan maken? Hoeveel koffie wordt er gedronken per dag? Hoe moet het apparaat er uitzien en welke functies mogen niet ontbreken?

Als je een antwoord hebt op bovenstaande vragen, weet je welke wensen er zijn.

Koffiezetapparaat voor klein kantoor

2. Gebruik van de machine

De koffiemachine wil je natuurlijk wel op de juiste locatie hebben op kantoor. Het is daarom aan te raden om vooraf te bepalen waar het apparaat moet staan. Zorg ervoor dat dit op een strategische plek is. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen aan een vaste wateraansluiting. Bovendien is onderhoud aan de machine essentieel om lang te kunnen genieten van de koffie. Vergeet dit niet om mee te nemen in de overweging.

3. Vraag advies bij een specialist

We kunnen ons voorstellen dat er best wel wat komt kijken bij de aanschaf van een nieuw koffiezetapparaat. Daarom is het goed als je advies inwint bij een specialist. Bijvoorbeeld bij ons. Op het moment dat je in gesprek komt met onze specialisten kunnen wij alle vragen en twijfels bij je wegnemen. Bovendien ben je verzekerd van een passend advies dat aansluit bij jouw wensen. Tot slot kan de expert ook direct meekijken bij de technische aspecten.

Hulp nodig?

Heb je een keuze gemaakt dankzij deze tips of heb je toch meer hulp nodig bij de aanschaf van een nieuw koffiezetapparaat? Geen probleem. Van Krieken Koffie heeft jarenlange ervaring in het laten plaatsen van koffiemachines voor vele kantoren. Groot én klein. Neem vandaag nog contact met ons op en we helpen je snel op weg.

Hoe kunnen wij
je helpen?

Leuk en aardig al die koffiemachines, maar hoe weet je nu welke bij jouw bedrijf past? Nou, heel eenvoudig, met een gratis proefplaatsing door Van Krieken Koffie! Jij laat ons weten welke machine je uit wilt proberen en wij zorgen ervoor dat deze bij jou op locatie wordt geïnstalleerd.

Weet je al welke koffiemachine en koffieproducten je wilt? Vraag dan meteen een offerte aan!