+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Serveer deze heerlijke koffie tijdens de feestdagen

Het is vroeg donker, we verlichten de straat met feestelijke lampjes en we zitten het liefst binnen onder een gebreide deken. Genietend van een heerlijke bak koffie (of thee 😉). Kortom, het is weer de tijd van het jaar; de Feestdagen!

Of het nu Kerst of de jaarwisseling is, wij houden van een feestelijke koffie. Tijd om samen met jou te kijken welke koffie je allemaal kunt serveren tijdens de feestdagen.

 

1. Kaneelkoffie

Begin de ochtend met een verfrissende kaneel koffie. Het is simpel: zet je favoriete koffie (vaak een latte of cappuccino en voeg er een beetje kaneel bij. Zo krijg je echt de geur van Kerst in je huis. De combinatie van zachte melkschuim, rijke espresso en de zoete ondertoon van vanille of kaneel maakt elke slok een feestje.

Kaneelkoffie
Espresso martini

2. Espresso-Martini

Is de avond gevallen en wil je nog even genieten van een koffie? Waarom kies je niet voor een koffie cocktail. De espresso martini is de ster van de avond. Met een mix van espresso, wodka en koffielikeur is dit een ware smaakexplosie. Het is óf de kickstart van geweldige avond of een heerlijke afsluiter. Jij kiest.

3. Warme chocokoffie

De rijke, romige smaak van chocomelk is ideaal te combineren met koffie. Maak bijvoorbeeld een heerlijke chocokoffie om je dag goed te beginnen. Of ná een heerlijke wandeling buiten in de kou. Opwarmen van deze zoete, intense drank doe je gegarandeerd.

Chocokoffie
Affagato - Van Krieken Koffie

4. Affogato

Trakteer jezelf en je collega’s in de namiddag op een affogato. Schep een bolletje vanille-ijs in een glas en giet er een hete espresso overheen. Het is de perfecte combinatie van zoet en sterk, en het geeft je net dat beetje extra energie voor de laatste uurtjes van feestelijke dagen.

5. Glühwein koffie

Houd je ervan om lekker over kerstmarktjes te struinen? Dan ben je vast al bekend met het fenomeen dat daar gebruikelijk is om te schenken, namelijk glühwein. Maar wist je dat je hier ook koffie bij kunt schenken. Als je durft tenminste. Combineer gerust de rijke aroma’s van beide dranken en geniet!

Gluhwein koffie
Of u nu een feestelijke start van de dag zoekt of een manier om de kerstborrel extra gezellig te maken, deze feestelijke koffiedrankjes zijn ideaal voor elk moment tijdens de feestdagen op kantoor. Ze brengen niet alleen de warme feestsfeer naar jouw werkplek, maar zorgen ook voor een welkome energieboost in deze gezellige, maar vaak drukke tijd. Dus waarom wachten? Breng de magie van de feestdagen naar jouw kantoor met deze heerlijke koffiecreaties!