+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Necta koffiemachine

Necta koffiemachines

Verschillende Necta koffiemachines vind je bij Van Krieken Koffie. Van freshbrew tot aan bonen koffiemachine. Wij leveren het met liefde voor koffie. Ben je op zoek naar een koffiemachine van Necta? Stop je zoektocht en bekijk de mogelijkheden bij Van Krieken Koffie. Wij zijn specialist in koffie en het leveren van koffiemachines voor onder andere bedrijven, horecazaken of verenigingen. 

Wil je de Necta koffiemachine voor jouw bedrijf uitproberen? Dat kan! Je hebt bij Van Krieken Koffie de keuze uit een koffieproeverij of een proefplaatsing. Zo weet je zeker dat de koffiemachine bij jouw bedrijf, vereniging of horecazaak past. Wil jij binnenkort ook eens proeven? Maak dan direct een afspraak.

Probeer een Animo machine uit

Aanbod Necta koffiemachines

Binnen de Necta koffiemachine familie horen diverse soorten. In ons aanbod vind je de volgende koffieautomaten: 

Onze specialisten nemen je graag mee in onze passie voor het zwarte goud en vertellen je alles over de verschillende automaten. Weet jij welke Necta koffiemachine past bij jouw gebruik of dat van je collega’s? Voor zowel thuis als voor kantoren leveren wij de meest geschikte koffieautomaten.

Ons assortiment

Aanschaf van een zakelijke koffieautomaat

Steeds meer bedrijven en kantoren maken serieus werk van hun koffieautomaat. Het standaard apparaat wat er al jaren staat, wordt vervangen door een nieuw exemplaar. Een goede koffiemachine maakt niet alleen je medewerkers blij, maar is ook voor klanten en relaties een visitekaartje. Een heerlijk bakkie vergeet je namelijk niet snel.

Natuurlijk kun je het bij een zakelijk koffieautomaat zo gek maken als je zelf wilt. Zeker wanneer budget geen rol speelt. Om je toch een idee te geven waar je aan moet denken bij de aanschaf van een koffiemachine voor jouw bedrijf hebben we een kort lijstje met aandachtspunten opgesteld. Aan de hand van jouw wensen kunnen we samen de beste machine uitzoeken.

 

  • Aantal personen dat gebruik gaat maken van de machine?
  • Zetmethode (bonen, freshbrew, instant etc.)?
  • Verse melk of melktopping?
  • Vaste wateraansluiting of watertank?
  • Eventueel betaalsysteem?

 

Kopje koffie doen?

Wil jij meer weten over onze Necta koffiemachine? Onze ervaren koffiekenners helpen je graag verder. Eveneens kun je onze koffiemachines uitproberen in jouw eigen bedrijf of bij je thuis. Voor vrijblijvend advies bel je ons op 0416 – 34 34 31 of mail je naar verkoop@vankriekenkoffie.nl.