+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Vriesdroog koffie kopen?

Vriesdroog koffie kopen?

Zoek je naar een snelle en gemakkelijke koffieoplossing voor je bedrijf? Ontdek dan de voordelen van vriesdroog koffie van Van Krieken Koffie. Bestel eenvoudig via onze webshop en zorg ervoor dat je kantoor altijd voorzien is van heerlijke, snel te bereiden koffie.

Ontdek het gemak van vriesdroog koffie

Vriesdroog koffie is de perfecte keuze voor bedrijven die waarde hechten aan efficiëntie zonder in te leveren op smaak. Onze vriesdroog koffie is met zorg geselecteerd en biedt een volle smaak die iedereen op kantoor zal waarderen. Het is ideaal voor situaties waarin snelheid belangrijk is, maar de kwaliteit van de koffie niet uit het oog verloren mag worden.

Onze passie voor kwaliteit

Bij Van Krieken Koffie zijn we gepassioneerd over elk aspect van koffie. Ons assortiment aan vriesdroog koffie weerspiegelt deze passie. Wij bieden verschillende blends aan die passen bij elk smaakprofiel. Of je nu op zoek bent naar een zachte, subtiele smaak of juist een krachtige oppepper, we hebben het allemaal. Daarnaast hebben we nog een groot assortiment bijproducten dat wij leveren. Een echt fullservice koffieconcept dus.

Bonen koffiemachine

Ons koffieassortiment

Filter Koffie
  • Koffiebonen
  • Instant Koffie
  • Capsules
  • Fresh brew

Duurzaamheid en kwaliteit

We geloven dat kwaliteit hand in hand gaat met duurzaamheid. Onze vriesdroog koffie wordt geproduceerd met respect voor zowel het milieu als de koffieboeren. Dit betekent dat je niet alleen geniet van een heerlijke kop koffie, maar ook bijdraagt aan een verantwoorde koffieproductie. Daarom leveren we producten met het Fair Trade-, Max Havelaar- en/of Rainforest Alliance-certificaat. Hiermee weet je zeker dat er voor de koffiebonen een eerlijke prijs is betaald.

Plan je koffieproeverij

Ervaar zelf de kwaliteit en het gemak van onze vriesdroog koffie. Neem contact met ons op om een koffieproeverij te plannen. Proef de diverse smaken en vind de blend die het beste past bij jouw bedrijf. Wacht niet langer en ontdek de perfecte koffieoplossing voor jouw kantoor.

Heb je vragen of wil je meer weten? Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale koffiekeuze voor jouw bedrijf.