+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Zakelijke koffiebonen bestellen

Zakelijke koffiebonen bestellen

Zoek je naar een eenvoudige en efficiënte manier om koffiebonen voor je bedrijf te bestellen? Van Krieken Koffie staat voor je klaar om deze taak zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wil je koffiebonen bestellen voor kantoor? Doe dit dan snel via onze webshop. Zo zorg je ervoor dat jouw kantoor altijd voorzien is van heerlijke koffie, zonder onderbrekingen.

Ontdek de perfecte zakelijke koffie-ervaring

Je bedrijf verdient alleen het beste en dat begint met de koffie. Als Brabantse koffieleverancier leveren wij de lekkerste koffiebonen met passie. Bonen van topkwaliteit, speciaal ontworpen voor de zakelijke markt. Elke dag zorgen we ervoor dat onze koffiebonen voor een heerlijke en smaakvolle koffie-ervaring zorgen die elke dag weer net iets beter maakt.

Onze passie voor koffiebonen

Bij Van Krieken Koffie vind je een uitgebreid assortiment aan diverse koffiesoorten, koffiebonen en bijproducten om elke koffiecorner compleet te maken. Of je nu voorkeur hebt voor een milde Braziliaanse blend of een sterke Javaanse variant, wij hebben voor elk smaakpalet de ideale koffie. Ontdek onze eigen gebrande koffie, beschikbaar van decaf tot extra sterk, perfect voor elk kantoor. En mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen, onze koffiekenners staan klaar om je te voorzien van persoonlijk en gepassioneerd advies, zonder verkooppraatjes, om ervoor te zorgen dat je de koffie vindt die het beste bij jouw smaak aansluit.

Bonen koffiemachine

Ons koffieassortiment

Filter Koffie
  • Koffiebonen
  • Instant Koffie
  • Capsules
  • Fresh brew

Duurzaamheid en kwaliteit hand in hand

Voor ons gaan duurzaamheid en kwaliteit altijd samen. onze koffiebonen worden op een verantwoorde manier geteeld en geoogst, met de grootste zorg voor zowel de boeren als het milieu. dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van een kopje koffie dat niet alleen heerlijk is, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Daarom leveren we producten met het Fair Trade-, Max Havelaar- en/of Rainforest Alliance-certificaat. Hiermee weet je zeker dat er voor de koffiebonen een eerlijke prijs is betaald.

Plan vandaag nog jouw koffieproeverij!

Ontdek zelf waarom onze koffiebonen de beste keuze zijn voor jouw bedrijf. neem contact met ons op om een exclusieve koffieproeverij te plannen en laat jouw team de unieke smaken en aroma’s van onze Brabantse koffiebonen ervaren. vind de perfecte blend die past bij de sfeer van jouw kantoor. wacht niet langer, plan vandaag nog jouw proeverij!