+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Instant koffie kopen?

Instant koffie kopen?

Op zoek naar de authentieke koffiesmaak voor op kantoor? Kies dan voor de rijke en verfijnde filterkoffie van Van Krieken Koffie. Eenvoudig te bestellen via onze webshop, biedt onze filterkoffie een tijdloze koffiebeleving die bij iedereen in de smaak valt.

Kwaliteit en duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons net zo belangrijk als kwaliteit. Onze filterkoffie wordt verantwoord geproduceerd, met respect voor zowel het milieu als de koffieboeren. Zo geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Proef de smaak van traditie

Wil je de authentieke smaak van onze filterkoffie zelf ervaren? Neem contact met ons op voor een koffieproeverij. Laat je team de diverse smaken en aroma’s van onze filterkoffie ontdekken en vind de blend die perfect past bij de sfeer van jullie kantoor.

Voor vragen of advies over onze filterkoffie, staat ons ervaren team altijd voor je klaar. Ontdek de rijke en traditionele smaak van filterkoffie bij Van Krieken Koffie, en maak van elk koffiemoment een bijzondere ervaring.

Bonen koffiemachine

Ons koffieassortiment

Filter Koffie
  • Koffiebonen
  • Instant Koffie
  • Capsules
  • Fresh brew

Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand

We streven ernaar om niet alleen heerlijke, maar ook duurzame koffieproducten te leveren. Onze koffiecups zijn ontwikkeld met aandacht voor het milieu en de koffieboeren. Dit betekent dat je met elke kop koffie bijdraagt aan een verantwoordelijke en duurzame koffieteelt.

Ervaar het zelf met een koffieproeverij

Wil je de unieke smaken van onze koffiecups zelf ervaren? Neem dan contact met ons op om een koffieproeverij te plannen. Proef de verschillende smaken en kies de perfecte cup voor jouw kantoor. Laat je verrassen door de kwaliteit en het gemak van onze koffiecups.

Heb je vragen of wil je advies over de beste koffiekeuze voor jouw bedrijf? Ons deskundige team staat voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning. Ontdek vandaag nog de perfecte koffiecups voor jouw kantoor bij Van Krieken Koffie.