+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Koffie cups kopen?

Koffie cups kopen?

Ben je op zoek naar een eenvoudige en smaakvolle koffieoplossing voor je bedrijf? Kies dan voor het bestellen van koffiecups bij Van Krieken Koffie. Via onze webshop bestel je eenvoudig koffiecups die perfect passen bij de smaakvoorkeuren van jouw team.

De ideale koffiebeleving met onze koffiecups

Koffiecups bieden een ideale combinatie van gemak en kwaliteit. Perfect voor drukke werkomgevingen waar tijd kostbaar is, maar waar ook de kwaliteit van koffie belangrijk wordt gevonden. Onze koffiecups zijn beschikbaar in diverse smaken en sterktes, zodat er altijd een keuze is die aansluit bij de voorkeuren van jou en je collega’s.

Breed assortiment voor elke smaak

Bij Van Krieken Koffie begrijpen we dat iedereen een unieke smaak heeft. Daarom bieden we een breed assortiment aan koffiecups, van milde blends tot sterke espresso’s. Onze koffiecups zijn zorgvuldig geselecteerd om een rijke en volle smaak te garanderen, wat je smaakvoorkeur ook is.

Bonen koffiemachine

Ons koffieassortiment

Filter Koffie
  • Koffiebonen
  • Instant Koffie
  • Capsules
  • Fresh brew

Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand

We streven ernaar om niet alleen heerlijke, maar ook duurzame koffieproducten te leveren. Onze koffiecups zijn ontwikkeld met aandacht voor het milieu en de koffieboeren. Dit betekent dat je met elke kop koffie bijdraagt aan een verantwoordelijke en duurzame koffieteelt.

Ervaar het zelf met een koffieproeverij

Wil je de unieke smaken van onze koffiecups zelf ervaren? Neem dan contact met ons op om een koffieproeverij te plannen. Proef de verschillende smaken en kies de perfecte cup voor jouw kantoor. Laat je verrassen door de kwaliteit en het gemak van onze koffiecups.

Heb je vragen of wil je advies over de beste koffiekeuze voor jouw bedrijf? Ons deskundige team staat voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning. Ontdek vandaag nog de perfecte koffiecups voor jouw kantoor bij Van Krieken Koffie.