+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

De nieuwe EDGE-koffiemachine

Een state of the art koffiemachine. Maar hoe smaakt de koffie?

Bij Van Krieken kunnen we ervan likkebaarden. Een koffiemachine voor bedrijven die qua ontwerp, look & feel gewoon alles in zich heeft. Een ‘state of the art’ koffiemachine. Retro design met de bruingebrande, verse koffiebonen in het vizier. Daar houden we wel van bij Van Krieken.

Maar we zijn ook van: what you see is what you get. De koffie moet minstens zo lekker smaken als de machine ons doet geloven. En verhip, het kan. Met de EDGE.

Hoewel de naam suggereert dat het over randzaken gaat, mogen we deze koffiemachine gerust een hoofdzaak op elk bedrijf noemen.

Mogen we even? De EDGE staat voor luxe. Voor hoogstaande kwaliteit en betrouwbaarheid, onder andere vanwege haar metalen onderdelen. Voor stijlvol in elke kantooromgeving. En voor koffiedrinken waarbij je je ogen even sluit, puur om te genieten.

edge koffiemachine
edge koffiemachine detail

Een design met mogelijkheden

De EDGE herken je aan de buitenkant aan haar design, maar voor de binnenkant maak je zelf je keuzes. Bijvoorbeeld als het om de bonen gaat. Je krijgt daarvoor het betrouwbare en unieke koffiezetsysteem, dat nóg sneller de beste bonenkoffie zet. Ook kun je alle soorten koffies in varianten selecteren en bedien je de EDGE makkelijk met een groot glazen keuzescherm.

Die bonen hebben wij bij Van Krieken in allerlei soorten kwaliteiten en melanges, waaronder een eigen, hoog beoordeeld, private label. En dat is nog niet alles. Er zijn verschillende add-ons beschikbaar om de machine nog meer naar wens te maken! Hoe? Van Krieken helpt je graag bij het maken van je keuzes met een goed en passend advies. Daar zijn we voor.

 

Coming Soon!

Binnenkort gaan wij dus los met deze EDGE. Gewoon, bij Van Krieken. En hij staat al in de showroom, dus kun je niet wachten, kom dan snel kijken. Ga je net als wij overstag, pre-order dan snel jouw EDGE bij ons salesteam.

Wil je eerst weten of de Edge een goede match is met jouw bedrijf én hoe de koffie smaakt? Bel me gerust!