Met de Lattiz zet maak je de beste melkschuim voor het bereiden van een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Lattiz biedt namelijk de slimme oplossing voor perfect melkschuim. We hebben de machine op veel verschillende plekken al mogen neerzetten. Denk hierbij aan kantoren en bedrijven, school- of sportkantines of hotels en ziekenhuizen.  

Wil je een koffiemachine voor jouw bedrijf uitproberen? Dat kan! Je hebt bij van Krieken Koffie de keuze uit een koffieproeverij of een proefplaatsing. Zo weet je zeker dat de Lattiz koffiemachine bij jouw bedrijf, vereniging of horecazaak past. Wil jij binnenkort ook eens proeven?

We vertellen je op deze pagina de vele voordelen die de machines van Lattiz met zich meebrengen.

Probeer een LAttiz machine uit

Voordelen Lattiz melkopschuimer

De melkopschuimer van Lattiz biedt elke gebruiker een aantal heerlijke voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

 

  • Keuze uit 6 verschillende opties
  • 6 koppen koffie per minuut
  • Constante kwaliteit melkschuim voor heerlijke koffiespecialiteiten
  • Te gebruiken bij 50 of meer gebruikers. Voor kleine als grote kantoren ideaal.

Nog niet overtuigd of wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Ons assortiment

Lattiz 2.0 melkmachine

Meer dan 40% van de koppen die we drinken is een latte of cappuccino. Het uiterlijk en de smaak van de melkkoffie worden sterk beïnvloed door het melkschuim. Perfect melkschuim is cruciaal wanneer je je gasten tevreden wilt houden en jouw omzet en winst wilt vergroten. Met Lattiz 2.0 serveer je hoge kwaliteit melkschuim met één druk op de button binnen het touchscreenmenu. Met constante kwaliteit en zo eenvoudig te gebruiken dat iedereen het kan.

Vraag gerust een proefplaatsing aan.

Lattiz melkopschuimer bestellen?

Wil jij meer weten over onze Lattiz melkmachine of één van de andere koffiemachines? Onze ervaren koffiekenners helpen je graag verder. Eveneens kun je onze koffiemachines uitproberen in jouw eigen bedrijf of bij je thuis. Voor vrijblijvend advies bel je ons op 0416 – 34 34 31 of mail je naar verkoop@vankriekenkoffie.nl.