+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Wat koffie, service en humeur met elkaar te maken hebben

Er zijn drie momenten waarop jij teleurgesteld de dag begint:

  1. Er is geen koffie
  2. Er is wel koffie, maar de machine staat op storing
  3. Er is koffie, de machine staat op storing maar de monteur is nergens te bekennen.

 

Die irritatie kennen we allemaal. Ook al is het ‘maar’ koffie, het maakt nou net je dag. Die geurige, verse oppepper. Het bakkie troost bij een moeilijk gesprek. Het witte voetje dat je haalt als je iemand koffie brengt. Ik blijf erbij: koffie verbindt. En daarom zet Van Krieken Koffieservice in op altijd koffie en snelle oplossingen als een machine er de brui aan geeft. We heten niet voor niets Van Krieken Koffieservice. Eigenlijk doen we aan een stukje humeurmanagement.

Wat doen wij anders?

Nou is service inmiddels een containerbegrip, maar Van Krieken waardeert het juist óp. Bel je met een storing, dan word je niet zes keer doorverbonden, maar heb je gelijk de juiste aan de lijn: de man van de technische dienst. Soms is telefonische hulp al voldoende om je cappuccino of espresso te regelen.

Is er een complexer mankement, dan is de Van Krieken-monteur al onderweg naar jou. En nee, je hoeft niet je type- of serienummer te gaan zoeken. Dat heeft hij allang gezien. Wij kennen jouw bedrijf én je koffiemachine.

Muis

Maar het komt weleens voor. Dat een storing ingewikkelder blijkt dan gedacht. Een defect onderdeel. Een lekkage. Of een rare bromtoon uit je machine. Maak je geen zorgen. Sowieso heeft onze monteur altijd een vervangende machine bij zich. Daarbij gaat service over extra inspanningen, zonder ineens een rekening uit de hoge hoed te toveren. Je neemt onze koffie en thee af, daar mag je wat voor terugverwachten. Daarom geen voorrijdkosten, geen duur servicecontract. Gewoon echte service.

Beslis op je gemak

Onze filosofie blijkt aan te slaan. We zijn trots op ons groeiende aantal koffieklanten. Leuke, betrouwbare partijen die ons begrijpen. En wij hen. Die houden niet van wachten. Daarom leveren we binnen 24 uur onze producten.

Lijkt je dat iets? Neem dan geen overhaaste beslissing. Probeer eerst eens een koffiemachine uit. Zodat zelfs het meest kritische teamlid vierkant achter de nieuwe koffiemachine staat.

Koffieservice

Cadeautje

Maak gerust een afspraak voor een proefplaatsing van de machine van jouw voorkeur. Er staat er een voor je klaar, net als een leuke attentie. Bel of mail me, we kijken ernaar uit!