+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Lekkere koffie op het werk

Lekkere koffie op het werk is essentieel. Onze dagelijkse koffiemomenten zijn erg belangrijk zeker wanneer we aan het werk zijn. Koffie wordt in Nederland overal volop geschonken maar lekkere koffie op het werk kunnen drinken is het net zo belangrijk. Wij verzorgen lekkere koffie op het werk voor elke denkbare werkplek. 

Van Krieken Koffie levert lekkere koffie op het werk, maar verder ook alles op het gebied van koffie en de toebehoren. U kunt een zeer groot assortiment van koffiemelanges en alles wat nog meer nodig is, vinden in onze webshop op deze site. Iedere dag willen wij u op het werk kunnen verzekeren van de beste kwaliteit koffie. Onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis heeft geleerd dat we de beste koffie weten te selecteren die afkomstig is van alleen de beste koffiebranders. In onze eigen selectie vindt u een aantal verschillende koffieproducenten, waaronder ook drie duurzame merken.

koffie op het werk
edge koffiemachine detail

Bestellen

Koffie mag nooit op zijn, geen lekkere koffie op het werk zou ontevreden werknemers opleveren. En wij weten zeker dat u daar zelf ook niet zo blij van zou worden. Bestellen van de lekkerste koffie gaat daarom gemakkelijk en snel online.
In de webshop vindt u alles wat u nodig heeft om lekkere koffie op het werk te schenken. Ons assortiment vindt u helemaal daar. Bellen kan ook want ons deskundig team met een liefde voor goede koffie staat u graag te woord. 

Onze visie

Lekkere koffie, thee en ook cacao zijn noodzaak tijdens ons werk geworden en in ons dagelijkse leven.
De kwaliteit van onze koffie op het werk die we drinken en de koffiemachines die onze koffie moeten maken, zijn daarbij ook vanzelfsprekend van groot belang geworden. Lekkere goede kwaliteits koffie, thee en cacao zegt ook iets over de u als bedrijfseigenaar wel niet zoveel waarde hechten aan uw medewerkers.. Wij dragen bij Van Krieken Koffieservice graag positief bij aan de relatie met uw werknemers. Koffie moet gewoon altijd goed smaken en al helemaal op het werk, basta!

Van Krieken Koffie

Wij zijn een ambitieus familiebedrijf en we zijn gevestigd in Spang-Capelle in Brabant. We hebben niet alleen een grote passie voor koffie, maar ook voor thee en cacao. Wij willen het liefste de grootste en de beste koffieleverancier van Nederland zijn. Maatwerk hebben wij voor iedereen beschikbaar. Persoonlijk contact met onze klantenkring vinden we belangrijk en daarom investeren we daar ook in. We helpen met de zorg voor een goede koffiebeleving op het werk door de juiste koffiemachine te leveren. In onze showroom kunt u er velen zien en vergelijken.

Wij leveren op maat en als een ‘full-service’ koffieconcept, met koffiemachines van topkwaliteit. We hebben ook betaalbare, superieure koffiemelanges en toebehoren, zoals melk- en suiker sticks, thee, cacao, soepen en disposables.