+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

Koffie groothandel

Koffie groothandel

Van koffiemachines tot koffiebonen en alles wat je nog meer nodig hebt om van jouw dagelijkse bakkie een ware beleving te maken. Van Krieken Koffie is de koffie groothandel van Brabant en omstreken. Welk koffieproduct je ook zoekt, wij regelen het voor je.

Op de Nederlandse werkvloer worden er door de dag heen de nodige kopjes koffie genuttigd. Voor jouw medewerkers of klanten kan dat bakje nogal een verschil maken, want zeg nou eerlijk: iedereen is onder de indruk van een heerlijk bakje koffie. Daar scoor je dus punten mee! Wij richten ons als koffie groothandel met name op de zakelijke markt. We plaatsen koffieautomaten op het werk en leveren heerlijke verse koffiebonen.

Als bedrijf bestel je het liefst zoveel mogelijk producten bij één leverancier. Daarom zijn wij niet alleen de groothandel voor koffie, maar ook voor al uw andere warme dranken. Wij leveren namelijk ook thee, cacao en soepen.

 

Niets minder dan de beste machines en de lekkerste koffie

Kwaliteit is voor ons belangrijk. We leveren daarom enkel de beste producten. Denk aan koffiemachines van Animo, Rheavendors en Etna. Wat betreft de koffie zijn wij natuurlijk fan van ons eigen merk koffiebonen: de enige echte Van Krieken bonen. Verkrijgbaar in twee verschillende sterktes: medium roast en sterk. Maar we begrijpen het natuurlijk ook als je gehecht bent aan een ander merk. Daarom leveren wij ook koffiebonen van bekende merken als Java, Beyers en Kimbo. Niet voor niets staan we bekend als een complete koffie groothandel.

Jouw duurzame koffie groothandel

Als koffie groothandel beseffen wij dat we een grote bijdrage kunnen leveren aan een duurzame vorm van koffieconsumptie. Duurzaamheid is dan ook een belangrijke pijler binnen Van Krieken Koffie. Hierbij besteden we aandacht aan de recycling van bekertjes en koffiedik. Ook bij het produceren van onze eigen producten houden we hier rekening mee. Zo zijn de Van Krieken koffiebonen voorzien van het Rainforest Alliance keurmerk. Rainforest Alliance maakt zich sterk voor betere sociale omstandigheden voor lokale landbouwers en het behoud van natuur.

Van Krieken
Van Krieken Koffieservice is een ambitieus familiebedrijf met, hoe kan het ook anders, een grote passie voor koffie, thee, cacao en service. Wij willen de grootste en beste koffieleverancier van Brabant zijn. Ja we stellen grote doelen maar we weten dat ze haalbaar zijn! Wij onderscheiden ons door een no-nonsense mentaliteit en een op uw wensen en behoefte gerichte service. Maatwerk is er voor iedereen. Wij investeren in persoonlijk contact met onze professionele relaties en helpen hen met het invullen van een eigen smaakvolle koffiebeleving.

 

Ons concept

Wij leveren als koffie groothandel een ‘full-service’ koffieconcept met koffieautomaten van topkwaliteit in alle types en variëteiten zodat er altijd een machine is die in uw werkomgeving en bij uw medewerkers past. Een brede selectie van betaalbare, superieure en heerlijke koffiemelanges en toebehoren zoals melk- en suikersticks, thee, cacao, soepen en disposables, maken ons assortiment verrassend compleet. Een groothandel waar u meteen alles vindt. 

Omdat wij ons focussen op service, leveren wij de bijbehorende technische ondersteuning. Wij stellen onze relaties in staat om makkelijk en snel hun klanten, gasten en medewerkers een heerlijk kopje koffie of cappuccino te geven, Of warme chocolade, soep of een andere warme drank van hoge en constante kwaliteit.