+31 (0)416-34 34 31  |  info@vankriekenkoffie.nl   |   Abonnement

JURA koffiemachine

JURA koffiemachines

Op zoek naar de perfecte koffiemachine voor bij jou op kantoor? Wij raden de koffiemachines van JURA aan. Bij Van Krieken Koffie weten we hoe belangrijk het juiste koffiezetapparaat is. Zeker op de werkvloer. Koffie kan je dag echt maken of kraken. Goede koffie zorgt voor verbinding tussen je werknemers. Daarnaast is het een goed begin van iedere klantafspraak. Haal jij die binnenkort uit een JURA koffiemachine? Test ‘m nu geheel vrijblijvend uit!

 

Waarom een JURA koffiemachine voor op kantoor kopen?

Al sinds 1931 staat het merk JURA bekend om zijn hoge kwaliteit, progressieve innovatie, eersteklas design en echte duurzaamheid.  Van Krieken Koffie hecht veel waarde aan smaak en de beste technologieën. En dat doet JURA ook. Ze zijn niet voor niets een marktleider in hoogwaardige volautomatische koffiemachines.

Probeer een JURA machine uit

JURA volautomatische koffiemachine

De volautomatische koffiemachines zijn makkelijk te bedienen zonder af te doen aan de beste koffiekwaliteit. Met één druk op de knop geniet je van verschillende koffiespecialiteiten.

Bij Van Krieken Koffie kan je kiezen uit verschillende JURA koffiemachines voor op kantoor: JURA D4, JURA WE8 en de JURA E8. Op zoek naar een koffiemachine die meer bakkies kan zetten? Bekijk ook onze andere koffiemachines voor bedrijven.

 

De service van Van Krieken Koffie

Wij matchen de juiste koffiemachine aan iedere werkplek. Dat doen wij op twee manieren. We kunnen gezellig langskomen voor een koffieproeverij waar jij en je collega’s zelf kunnen proeven welke koffie en welke machine het beste bij jullie past. Ben jij er al bijna uit welke machine je wilt, maar twijfel je of het echt die perfect match is? Dan kan je hem twee weken vrijblijvend uitproberen. Dat is de service die je van ons kan verwachten.

Als Brabants familiebedrijf bouwen we graag een band op met onze klanten. Zo kunnen we jou het beste advies geven. Heb je nog vragen over de JURA koffiemachines? Onze koffiekenners beantwoorden graag je vragen. Bel ons op 0416 – 34 34 31 of mail naar verkoop@vankriekenkoffie.nl.