Koffie groothandel

Bestellen

Onze dagelijkse koffiemomenten zijn belangrijk. Er wordt op de Nederlandse werkvloeren hard gewerkt en wat is een dag nu zonder koffie? Het is een motor met een heerlijke smaak. Naast onze koffie- en espressomachines, frisdrank- en snoepautomaten, zijn wij tevens koffie groothandel. 

Van Krieken Koffieservice levert koffie en is groothandel voor alles op het gebied van koffie en toebehoren. We hebben een zeer groot assortiment van koffies en toebehoren.
Wij leveren koffie als groothandel aan de zakelijke markt. Iedere dag willen wij onze klanten verzekeren van een koffie van de beste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis weten wij de beste koffie te selecteren afkomstig van alleen de beste koffiebranders. Onze selectie omvat een aantal verschillende merken, waaronder ook een selectie duurzame koffiebonen.

Wij leveren koffie van de merken Java, Beyers, Kimbo en ons eigen merk Van Krieken. 

Bestellen kan snel en makkelijk online. U gaat hiervoor naar onze webshop. Daar vindt u ons complete assortiment. Bellen kan ook altijd, ons deskundig team staat u graag te woord. Bij onze koffie groothandel geldt vaak: vandaag besteld, is morgen op kantoor!

Onze visie

Koffie, thee en cacao zijn onmisbare onderdelen van ons dagelijks leven geworden. Aan koffie en koffiespecialiteiten op de werkplek wordt ook veel meer waarde gehecht dan jaren geleden het geval was. De kwaliteit van de koffie in ons kopje en de apparatuur die onze koffie malen zijn daarbij van groot belang. Goede koffie, thee en cacao communiceert iets over de service van een organisatie. Zo dragen wij als koffie groothandel op een positieve manier bij aan een goede sfeer op uw werkplek 
en aan de relatie met uw klanten.

Van Krieken
Van Krieken Koffieservice is een ambitieus familiebedrijf met, hoe kan het ook anders, een grote passie voor koffie, thee, cacao en service. Wij willen de grootste en beste koffieleverancier van Brabant zijn. Ja we stellen grote doelen maar we weten dat ze haalbaar zijn! Wij onderscheiden ons door een no-nonsense mentaliteit en een op uw wensen en behoefte gerichte service. Maatwerk is er voor iedereen. Wij investeren in persoonlijk contact met onze professionele relaties en helpen hen met het invullen van een eigen smaakvolle koffiebeleving.

Ons concept
Wij leveren als koffie groothandel een ‘full-service’ koffieconcept met koffieautomaten van topkwaliteit in alle types en variëteiten zodat er altijd een machine is die in uw werkomgeving en bij uw medewerkers past. Een brede selectie van betaalbare, superieure en heerlijke koffiemelanges en toebehoren zoals melk- en suikersticks, thee, cacao, soepen en disposables, maken ons assortiment verrassend compleet. Een groothandel waar u meteen alles vindt. 

Omdat wij ons focussen op service, leveren wij de bijbehorende technische ondersteuning. Wij stellen onze relaties in staat om makkelijk en snel hun klanten, gasten en medewerkers een heerlijk kopje koffie of cappuccino te geven, Of warme chocolade, soep of een andere warme drank van hoge en constante kwaliteit.

Product toegevoegd uw favorieten
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.