Het lekkerste bakkie koffie zet je met een Animo Koffiemachine. Animo koffiemachines zijn professioneel en tegelijk heel gebruiksvriendelijk. De volledig automatische machines zijn voor iedereen geschikt. We hebben de machines op veel verschillende plekken al mogen neerzetten. Denk hierbij aan kantoren en bedrijven, school- of sportkantines of hotels en ziekenhuizen.

Wil jij een Animo koffiemachine een keertje bij jou op kantoor uitproberen? Bij Van Krieken Koffie kan dat! Zo heb je de keuze uit een koffieproeverij en een 2-weekse proefperiode. Zo weet je zeker dat je de juiste koffiemachine kiest. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

We vertellen je op deze pagina de vele voordelen die de koffiemachines van Animo met zich meebrengen.

Probeer een Animo machine uit

VOORDELEN ANIMO KOFFIEMACHINE

1. Makkelijk te onderhouden
Je wilt niet urenlang zonder koffie zitten op kantoor. De Animo machines zijn gemakkelijk te onderhouden. Bovendien vervangen wij 1x per jaar het waterfilter. Hierbij zijn alleen de filterkosten voor jouw rekening.

2. Zelf je koffie kiezen
Met de Animo OptiVend apparaten kunnen jouw werknemers zelf kiezen wat ze drinken. De keuze is reuze. Hierbij kan je denken aan espresso, cappuccino, thee, chocolademelk en zelfs soep.

3. Zetsnelheid van ca. 6 seconden
Hiermee maken de machines ongeveer 360 kopjes per uur. Zo vormen er geen rijen voor de koffiemachines en kan iedereen tevreden weer aan het werk.

4. Duurzaam bakkie koffie
Het ontwerp en de materialen die gebruikt worden voor het maken van de machine garanderen jarenlang gebruik. Bovendien is de machine zuinig met energie, dat is fijn voor het milieu én jouw portemonnee.

Ons assortiment

Onze producten

Bij Van Krieken Koffie kan je verschillende koffiemachines voor bedrijven bestellen. We vertellen je graag over twee van de Animo OptiVend machines:  

 

Animo OptiVend TS Touch

Animo’s nieuwe OptiVend s (TS) Touch produceert grote hoeveelheden instantkoffie binnen enkele seconden – precies op smaak en temperatuur. Espresso? Cappuccino? Thee? Chocolademelk of soep? OptiVend Touch is er altijd klaar voor. Ook een thermoskan met koffie is zo gezet. Daarom is deze machine perfect voor kantoren met veel koffiedrinkers. De koffieautomaat heeft een hoge capaciteit. Dat maakt het mogelijk om een thermoskan te vullen, zonder dat de koffieautomaat in de opwarmstand gaat.

 

Animo OptiVend HIGH SPEED DUO NG

Voor die situaties waarbij naast capaciteit ook snelheid een belangrijke rol speelt in de koffievoorziening, heeft Animo de OptiVend HIGH SPEED DUO NG ontwikkeld.  Met deze automaat is het mogelijk om zeer snel een of twee thermoskannen tegelijkertijd te vullen. De OptiVend High Speed is krachtig van binnen en mooi van buiten.

Hulp nodig?

Als Brabants familiebedrijf bouwen we graag een band op met onze klanten. Zo kunnen we jou het beste advies geven. Wil je meer weten over de Animo koffiemachines? Of wil je testen of een van deze machines een match is binnen jouw bedrijf??  Wij brengen graag een stukje Brabantse gezelligheid naar jouw bedrijf tijdens een koffieproeverij. We bespreken graag de mogelijkheden. Bel ons op 0416 – 34 34 31 of mail naar verkoop@vankriekenkoffie.nl.