Animo koffiemachine


Animo koffiemachines

Professionele koffieautomaten voor elke locatie. De Animo koffiemachine is de perfecte machine voor iedereen die goede koffie wil schenken. De machines zijn uiterst gebruiksvriendelijk met allerlei keuzemogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan. Al meer dan 65 jaar zorgen de machines keer op keer voor lekkere koffie. Daarnaast kunnen ook de thee, soepen en chocolademelk niet ontbreken. Goede koffie is een kwestie van een goede machine. En een goede machine is een kwestie van ervaring, kennis en toewijding.

Espresso machines

De bonenmachine van Animo is de OptiBean. In dit geval zit de smaak niet alleen in de koffie. Ook het apparaat zelf mag gezien worden. De Animo koffiemachine is een echte eyecatcher met zijn strakke lijnen, LED verlichting en hoogwaardige afwerking. Deze machine is verkrijgbaar met touchscreen en kan geheel naar eigen voorkeur worden ingesteld. De samenstelling van de onderdelen van de Optibean maakt het mogelijk om een perfecte espresso te zetten. Naast de vooruitstrevende techniek en fraaie designs is de Animo koffiemachine erg zuinig met energie en volledig opgebouwd uit duurzame materialen. Dat is mooi voor jou en voor het milieu.

Instant machines

De instant machine van Animo is de OptiVend. Met deze machine zet je op elk moment van de dag binnen enkele seconden een heerlijk kopje koffie in jouw favoriete smaak. Deze Animo koffiemachine biedt vele verschillende koffievariaties en daarnaast is er ook een aparte uitloop voor heet water. De OptiVend is in alle opzichten gebruiksvriendelijk. Hij is gemakkelijk te plaatsen, onderhouden en bedienen. Net als de Optibean heeft de OptiVend ook een strak design die past binnen elk interieur. De optiVend wordt vaak gebruikt in bijvoorbeeld kantines, zorginstellingen, scholen en hotels. De technieck en constructie zorgen voor jarenlang probleemloos gebruik.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van Animo? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.