Animo koffiemachine 

Er zijn 20 producten

Animo koffiemachines

Professionele koffieautomaten voor elke locatie. De Animo koffiemachine is de perfecte machine voor iedereen die goede koffie wil schenken. De machines zijn uiterst gebruiksvriendelijk met allerlei keuzemogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan. Al meer dan 65 jaar zorgen de machines keer op keer voor l...

Animo koffiemachines

Professionele koffieautomaten voor elke locatie. De Animo koffiemachine is de perfecte machine voor iedereen die goede koffie wil schenken. De machines zijn uiterst gebruiksvriendelijk met allerlei keuzemogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan. Al meer dan 65 jaar zorgen de machines keer op keer voor lekkere koffie. Daarnaast kunnen ook de thee, soepen en chocolademelk niet ontbreken. Goede koffie is een kwestie van een goede machine. En een goede machine is een kwestie van ervaring, kennis en toewijding.

Espresso machines

De bonenmachine van Animo is de OptiBean. In dit geval zit de smaak niet alleen in de koffie. Ook het apparaat zelf mag gezien worden. De Animo koffiemachine is een echte eyecatcher met zijn strakke lijnen, LED verlichting en hoogwaardige afwerking. Deze machine is verkrijgbaar met touchscreen en kan geheel naar eigen voorkeur worden ingesteld. De samenstelling van de onderdelen van de Optibean maakt het mogelijk om een perfecte espresso te zetten. Naast de vooruitstrevende techniek en fraaie designs is de Animo koffiemachine erg zuinig met energie en volledig opgebouwd uit duurzame materialen. Dat is mooi voor jou en voor het milieu.

Instant machines

De instant machine van Animo is de OptiVend. Met deze machine zet je op elk moment van de dag binnen enkele seconden een heerlijk kopje koffie in jouw favoriete smaak. Deze Animo koffiemachine biedt vele verschillende koffievariaties en daarnaast is er ook een aparte uitloop voor heet water. De OptiVend is in alle opzichten gebruiksvriendelijk. Hij is gemakkelijk te plaatsen, onderhouden en bedienen. Net als de Optibean heeft de OptiVend ook een strak design die past binnen elk interieur. De optiVend wordt vaak gebruikt in bijvoorbeeld kantines, zorginstellingen, scholen en hotels. De technieck en constructie zorgen voor jarenlang probleemloos gebruik.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van Animo? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

Minder
Meer
Showing 1 - 20 of 20 items
 • Koffieautomaat voor kopjes en thermoskannen Met één druk op de knop staat er binnen 7 seconden een heerlijke kop koffie klaar om van te genieten. Ook een thermoskan met koffie is zo gezet. De koffieautomaat heeft een hoge capaciteit. Dat maakt het mogelijk om een thermoskan te vullen, zonder dat de koffieautomaat in de opwarmstand gaat.

   
   
 • Extra hoge koffieautomaat Met één druk op de knop zet u snel een eenvoudig een volle thermoskan met heerlijke verse koffie. De koffieautomaat is extra hoog en daardoor geschikt voor het vullen van pompthermoskannen. Dankzij de hoge capaciteit is het mogelijk een thermoskan te vullen zonder dat de koffieautomaat in de opwarmstand gaat.

   
   
 • Koffie met een perfecte crèmelaag Met één druk op de knop staat er binnen enkele seconden een heerlijke kop koffie klaar om van te genieten. De OptiVend s NG koffieautomaat is er in drie uitvoeringen, van 1 tot 3 canisters. Dankzij de grote canisters voor de ingrediënten hoeft u niet vaak bij te vullen. Het unieke mixersysteem zorgt voor een perfecte...

   
   
 • Puur genieten Het koffiemoment, een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Met de OptiVend NG staat er met één druk op de knop binnen 7 seconden een heerlijke warme drank klaar om van te genieten.

   
   
 • Supersnelle koffieautomaat Voor die situaties waarbij naast capaciteit ook snelheid een belangrijke rol speelt in de koffievoorziening, heeft Animo de OptiVend 22TS HIGH SPEED NG ontwikkeld.  De koffieautomaat heeft een zeer hoge capaciteit. Dat maakt het mogelijk om continue thermoskannen te vullen, zonder dat de koffieautomaat in de opwarmstand gaat....

   
   
 • Supersnelle koffieautomaat Voor die situaties waarbij naast capaciteit ook snelheid een belangrijke rol speelt in de koffievoorziening, heeft Animo de OptiVend HIGH SPEED DUO NG ontwikkeld.  Met deze automaat is het mogelijk om zeer snel een of twee thermoskannen gelijktijdig achter elkaar te vullen. De OptiVend High Speed is krachtig van binnen en mooi...

   
   
 • Koffie met een perfecte crèmelaag Met één druk op de knop staat er binnen enkele seconden een heerlijke kop koffie klaar om van te genieten. De OptiVend 11s TS NG koffieautomaat is er in 1 uitvoering met 1 canister, geschikt voor koppen en thermoskannen tot 1,5 liter. Dankzij de grote canister voor instant ingrediënten hoeft u niet vaak bij te vullen. Het...

   
   
 • Koffieautomaat OptiFresh 4 Bean NG Koffieautomaat uitgerust met 4 canisters, waarvan 1 voor koffiebonen en 3 voor instant-ingrediënten. De OptiFresh BEAN 4 NG biedt u de keuze uit veel verschillende koffievariëteiten. Ook een thermoskan is zo gezet!

   
   
 • Koffieautomaat OptiFresh 3 Bean NG Koffieautomaat uitgerust met 3 canisters, waarvan 1 voor koffiebonen en 2 voor instant-ingrediënten. De OptiFresh BEAN 3 NG biedt u de keuze uit veel verschillende koffievariëteiten. Ook een thermoskan is zo gezet!

   
   
 • Koffieautomaat OptiFresh 2 Bean NG Koffieautomaat uitgerust met 2 canisters, waarvan 1 voor koffiebonen en 1 groot canister voor instant-ingrediënten. De OptiFresh BEAN 2 NG biedt u de keuze uit verschillende koffievariëteiten. Ook een thermoskan is zo gezet!

   
   
 • Koffieautomaat OptiFresh 1 Bean NG Koffieautomaat uitgerust met 1 canister voor koffiebonen. De OptiFresh BEAN 1 NG biedt u de keuze uit verse koffie en heet water voor thee. Ook een thermoskan is zo gezet!

   
   
 • Koffieautomaat OptiFresh 4 NG Elk kopje wordt vers gezet met Fresh Brew filterkoffie. De koffieautomaat OptiFresh 4 NG is uitgerust met 4 canisters, waarvan 1 voor filterkoffie en 3 voor instantingrediënten. U heeft de keuze uit diverse koffievariëteiten.

   
   
 • Koffieautomaat OptiFresh 3 NG Elk kopje wordt vers gezet met Fresh Brew filterkoffie. De koffieautomaat OptiFresh 3 NG is uitgerust met 3 canisters, waarvan 1 voor filterkoffie en 2 voor instantingrediënten. U heeft de keuze uit diverse koffievariëteiten.

   
   
 • Koffieautomaat OptiFresh 2 NG Elk kopje wordt vers gezet met Fresh Brew filterkoffie. De koffieautomaat OptiFresh 2 NG is uitgerust met 2 canisters, waarvan 1 voor filterkoffie en 1 voor instantingrediënten. U heeft u de keuze uit diverse koffievariëteiten.

   
   
 • Koffieautomaat OptiFresh 1 NG Koffieautomaat uitgerust met 1 canister voor Fresh Brew filterkoffie. De OptiFresh NG biedt u de keuze uit verse koffie en heet water voor thee. Ook een thermoskan is zo gezet!

   
   
 • Waterkoeler voor waterleiding Met een waterkoeler van Animo beschikt u op ieder moment van de dag over heerlijk koel, fris en zuiver water. De waterkoeler is een fraai vormgegeven roestvrij stalen waterkoeler welke u eenvoudig aansluit op de waterleiding. Met de OptiCool heeft u geen dure flessen meer nodig voor water. Zo bespaart u veel geld! Unieke...

   
   
 • Waterkoeler op waterleiding Met een waterkoeler van Animo beschikt u op ieder moment van de dag over heerlijk koel, fris en zuiver water. De waterkoeler is een fraai vormgegeven roestvrij stalen waterkoeler welke u eenvoudig aansluit op de waterleiding. Met de OptiCool heeft u geen dure flessen meer nodig voor water. Zo bespaart u veel geld! Unieke...

   
   
 • Pure koffiebeleving Voel je even barista met de OptiBean koffieautomaat. Animo’s nieuwste koffieautomaat staat voor pure koffiebeleving. De koffiebonen worden versgemalen waar u bij staat. Het espressosysteem zet een perfect kopje koffie. In elke gewenste sterkte en in verschillende varianten: Espresso, Cappuccino, Caffè latte, Latte Macchiato....

   
   
 • Pure koffiebeleving Voel je even barista met de OptiBean. Animo’s nieuwste koffieautomaat staat voor pure koffiebeleving. De koffiebonen worden versgemalen waar u bij staat. Het espressosysteem zet een perfect kopje koffie. In elke gewenste sterkte en in verschillende varianten: Espresso, Cappuccino, Caffè latte, Latte Macchiato....

   
   
 • Kopjes voorverwarmen Met een koppenwarmer verwarmt u uw kopjes voor. Hierdoor blijft de koffie langer op temperatuur en dus op smaak. Fraai design De koppenwarmer is vervaardigd uit fraai roestvrij staal en heeft twee apart te bedienen compartimenten. De koppenwarmer heeft een capaciteit voor vele kopjes. 

   
   
Akkoord

Cookie bij de koffie? Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het nemen van die heerlijke cookies. Meer informatie