Werken bij Van Krieken Koffieservice BV?

- Allround Service Monteur (buitendienst)

Wordt jij onze nieuwe collega?

Ben jij een ervaren technische aanpakker, die goed zelfstandig kan werken en ook nog eens van koffie houdt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij leveren koffie- machines, ingrediënten en toebehoren waarmee bedrijven warme consumpties kunnen serveren welke bij het niveau van het bedrijf passen. Tevens verlenen wij het volledige onderhoud en service op de geïnstalleerde automaten in heel Nederland! Door te investeren in maatschappelijk verantwoorde producten en dragen wij bij aan een duurzame samenleving.

Bij ons staat de mens centraal, in de breedste zin van het woord. Dat is een belangrijk speerpunt van het bedrijf. Want hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. Als klein bedrijf begonnen in Tilburg is Van Krieken Koffieservice, nu bijna 20 jaar later, uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. 

Veel van onze medewerkers werken al jaren voor het bedrijf. Wij hebben een schat aan waardevolle informatie en een passie voor koffie. Dit willen wij graag delen en uitstralen in de service en het uitgebreide productassortiment.

In deze fulltime functie van 40 uur per week ben je het visitekaartje van Van Krieken Koffieservice! Mede door jou kan de klant genieten van de beste kop koffie op de werkvloer. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verrichten van technische reparaties, service en onderhoud aan (koffie)automaten. Je geeft klanten instructies en signaleert wensen en commerciële kansen die je doorgeeft aan onze afdeling verkoop. Wij zoeken een flexibele, praktische en servicegerichte collega die woonachtig is in omgeving Waalwijk met een afgeronde technische opleiding (elektrotechniek/mechatronica is een pré). Goede communicatieve vaardigheden en rijbewijs B zijn absoluut vereist.

Jouw profiel

Voor deze leuke baan zoeken wij iemand die grotendeels aan de volgende omschrijving voldoet:

 • MBO werk- en denkniveau, richting Elektrotechniek / Mechatronica;
 • bij voorkeur al enige ervaring in een service-organisatie;
 • bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • je bent flexibel, praktisch en servicegericht ;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • je bent enthousiast en hebt een passie voor techniek.
 • oplossend vermogen, analytisch, accuraat en proactief ingesteld;
 • representatief en klantgericht;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal, basiskennis van Engelse taal;
 • flexibele en zelfstandige instelling;
 • woonachtig in de omgeving van Waalwijk
 • bereid tot het af en toe draaien van storingsdienst;
 • in het bezit van een rijbewijs B;

Wat maakt ons nu tot Van Krieken Koffieservice B.V.?

Daarop is maar één antwoord mogelijk: de collega’s. Wij zijn stuk voor stuk mensen met een hart voor de zaak en een passie voor koffie. Wij bieden jou een uitdagende baan in een dynamisch, gezond en groeiend bedrijf. Wij willen graag investeren in jouw toekomst en bieden jou daarom een inwerktraject en de kans om jezelf binnen de organisatie verder te ontwikkelen.

Wij bieden

Wij bieden een aantrekkelijke werkomgeving, waarin je zelfstandig kunt werken en je binnen je verantwoordelijkheden maximaal kunt ontplooien. Evenzeer zijn we een jonge, ambitieuze en snelgroeiende organisatie, waar de communicatielijnen kort zijn. Daarnaast bieden wij een goed markt conform salaris en niet onbelangrijk: leuke collega’s! We dagen je uit om in een prettige werksfeer en informele organisatie je talenten te tonen.

Kom proeven! 

Ben jij de topper die wij zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om onder het genot van een kopje koffie de sfeer te komen proeven.

Heb jij interesse in deze functie? 

Neem contact op met Bas van Balkom, 06- 55 37 78 71 of stuur je motivatie en CV naar bas@vankriekenkoffie.nl

Klik hier om onze andere vacatures te bekijken.