Vanaf vandaag hebben we het merk JAVA toegevoegd aan ons assortiment koffiebonen. JAVA koffiebonen worden door de familie Claes al sinds 1935 passievol gebrand. Elke groene boon is stille getuige van zijn herkomst. Zon, schaduw, droogte, regen, warme of koele dagen, koele of zwoele nachten, arme of rijke bodem. Het DNA van elke boon wordt vastgelegd door de natuur en zo is elke boon weer anders. De geheimen ervan kennen, het potentieel zien, is een vak op zich waar ze bij JAVA in gespecialiseerd zijn.
Dagelijks speuren hun meester koffiebranders dan ook het aanbod op de wereldmarkten af naar mooie en unieke oogsten. Meestal met een uitgesproken koffiesmaak in het hoofd. Op zoek naar de boon die haar belofte zal houden.Het wordt gezegd dat elke koffieboon niet minder dat 800 aroma’s in zich verbergt.
Bij JAVA branden ze de koffiebonen eerst per origine, om pas daarna de verschillende origines samen te brengen in één unieke JAVA mengeling. Zo halen ze het maximum uit elke boon en garanderen ze telkens weer een superieure smaakervaring, vol subtiele aroma’s.
Kijk snel in onze shop voor de JAVA koffie en ervaar hun heerlijke koffie.