Maart roert zijn duurzame staart

Weet je nog dat we ineens allemaal nog maar 100 kilometer per uur mochten rijden? Daar was nogal wat commentaar op, maar het had met het welzijn van onze planeet te maken. De enige die we hebben: de aarde. Zeg nou eens eerlijk, die impact valt toch best mee?

Plastic soup

In juli komt er weer zo’n duurzame regel bij. Dit keer een Europese. Dan komt er een verbod op al het plastic wegwerpservies. Van koffiebeker tot roerstaafje, van mes en vork tot rietje. Bij Van Krieken staan we daar vierkant achter. Omdat de cijfers er niet om liegen: de bekende plastic soup bestaat voor 70% uit zwerfvuil. We kennen allemaal de beelden van een schildpad, verstrikt geraakt in de verpakking van een sixpack bier of de eend met dopjes of andere stukken plastic in de maag.

Daarom anticiperen we nu al op die nieuwe wetgeving, met duurzame oplossingen voor jouw bedrijf. Denk aan handige houten roerstaafjes met het FSC-keurmerk: Forest Stewardship Council. Met een handige dispenser van 2000 stuks zet je die hup, naast de koffiemachine.

FSC Roerstaaf Hout

Duurzame bekers met jouw logo

Het oog wil ook wat, dus leveren we jouw organisatie ook mooie, duurzame kartonnen koffiebekers in combinatie met koffiebekerrecycling, zodat je ze gewoon nog een keer kunt gebruiken. Ook biologisch afbreekbare bekers of FSC kraft bekers met eigen logo zijn een aanwinst voor je bedrijf. Bovendien prikkelt het je mensen om ook voor duurzaamheid te gaan.

Als echte ondernemer vraag je je natuurlijk: wat kost me dat? En terecht, je wilt niet te veel betalen. Dat hoeft ook niet. Zoals altijd werken we met faire tarieven. En, vanzelfsprekend zijn er mooie deals te sluiten bij hogere afname. Neem je gelijk je jaarvoorraad af, dan zit je helemaal goed.

Anticiperen op de toekomst

Laten we samen zorgen voor een schonere wereld, te beginnen bij de koffie. Natuurlijk kun je wachten op 3 juli, als de regelgeving ook in de Nederlandse wet is ingevoerd. Maar je kunt er ook op anticiperen en in maart al je staart roeren. Hoe eerder we de plastic soup opgelost hebben, hoe beter. En zeg nou zelf, duurzame koffiebekers en toebehoren laten zien dat ook jouw organisatie er een van deze tijd is en haar verantwoordelijkheid neemt. En het ziet er nog goed uit ook.Neem contact op en laat je verrassen met een mooie deal!Van Krieken Koffieservice B.V., Sprang Capelle

Andrew van Krieken

Andrew van Krieken

Save The Planet
Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.