Kennis is macht én machtig mooi

We hadden er zeg maar, niet altijd alle verstand van. Dat lieten we liever over aan onze eigen Technische Dienst.

Dus besloten we als verkoopteam om beter beslagen ten ijs te komen aangaande techniek van de koffiemachines. 

We volgden trainingen van diverse koffiemachine producenten en bij onze Technische Dienst. 

Het doel?  Onze klanten het best mogelijke advies te geven. 

Maar wat zit er een hoop techniek en innovatie in zo’n machine tegenwoordig. Dat is echt niet normaal en de veranderingen gaan ook razendsnel. Was vroeger een touchscreen een zeldzaamheid, tegenwoordig is het vanzelfsprekend net als LED verlichting.  

Een A++ energiezuinige koffieautomaat, supersterke boilers met hoge uur capaciteit, sterkteregeling en ga zo nog maar even door. Ook de sterk in opkomst zijnde espressomachines voor op kantoor (net zo’n lekkere koffie als thuis) zijn geweldig om over te vertellen. Het nadeel is dat we nu nog langer bij onze klanten zitten om ze te adviseren en onze werkdagen zo nog langer worden. Maar alles voor de goede zaak en de lekkerste koffie in uw bedrijf, uiteraard.

Zo ben ik ook een enorme fan geworden van de Braumann brewer. Dit geweldige systeem haalt echt het maximale uit de koffieboon, is bovendien oerdegelijk gebouwd en gaat lang mee. Dat is toch geweldig: een hart van Zwitserse techniek in een verder in Nederland gebouwde machine. Het beste van twee werelden!Wilt u ook voor uw bedrijf het beste koffieadvies en de lekkerste koffie? Maak dan een afspraak met een van onze koffieadviseurs. Wij komen graag naar u toe. Andrew van Krieken

Eigenaar Van Krieken Koffieservice, Sprang Capelle

Andrew van Krieken

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.