De nieuwe EDGE-koffiemachine

Een state of the art koffiemachine. Maar hoe smaakt de koffie?  Bij Van Krieken kunnen we ervan likkebaarden. Een machine die qua ontwerp, look & feel gewoon alles in zich heeft. Een ‘state of the art’ koffiemachine. Retro design met de bruingebrande, verse koffiebonen in het vizier. Daar houden we wel van bij Van Krieken.  Maar we zijn ook van: what you see is what you get. De koffie moet minstens zo lekker smaken als de machine ons doet geloven.  En verhip, het kan. Met de EDGE. 

Lees meer
543 views

Wat koffie, service en humeur met elkaar te maken hebben

De irritatie kennen we allemaal. Ook al is het ‘maar’ koffie, het maakt nou net je dag. Die geurige, verse oppepper. Het bakkie troost bij een moeilijk gesprek. Het witte voetje dat je haalt als je iemand koffie brengt. Ik blijf erbij: koffie verbindt. En daarom zet Van Krieken Koffieservice in op altijd koffie en snelle oplossingen als een machine er de brui aan geeft. We heten niet voor niets Van Krieken Koffieservice. Eigenlijk doen we aan een stukje humeurmanagement.

Lees meer
690 views

Nieuwe koffiemachine nodig? Neem de proef op de som!

Goede koffie op het werk dóet z’n werk. Als kickstart van de dag, tijdens vergaderingen of om je gasten een warm welkom te heten. Gelukkig is menig werkgever zich daarvan bewust en zoekt naar een mooie machine, passend bij zijn of haar bedrijf.  Hip design, maar hoe smaakt de koffie? Maar of het nu om een volautomatische koffie- en espressomachine gaat of een fresh-brew apparaat, je moet wél een uitgave doen die het geld waard is. De brochureplaatjes zien er goed uit. Ook de machine glanst en ruikt naar nieuwigheid. Maar hoe is het gebruik en het verbruik? Het onderhoud? En wat vinden ze er op de afdeling inkoop van? Hoe praktisch is de machine als je ineens koffiekannen vol nodig hebt tijdens een meeting? Last but not least: kikker je op van dat kopje koffie?

Lees meer
645 views

Een duurzaamheidskeurmerk, wat zegt dat eigenlijk?

Om maar met de deur in huis te vallen: meer dan je denkt! Vooral als jij tot de ondernemers behoort die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid en dat doorvoert in je koffie- en theebeleid op de zaak. En daar kiezen steeds meer ondernemers voor. Dat kan gaan over het milieu, maar ook over de arbeidsomstandigheden van producenten. De logo’s kennen de meesten wel: in een oogopslag zie je het specifieke beeldmerk. Kijk bijvoorbeeld naar onze Pickwickthee, waar standaard het UTZ-certificaat op prijkt. Sommige organisaties nemen alleen producten af met dat logo. Bijvoorbeeld bij gemeentes of andere bewuste organisaties. 

Lees meer
873 views
Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.